Skip Navigation Links
artikel
 
Rustige PPPPPP
za 28-10-2017
Wederom rustige avond in de P.P.P.P.P.P.

(van onze verslaggever)
VORTUM-MULLEM. De tweede avond van de Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen Poule heeft geen nieuwe verassingen gebracht.  Wel wisselde Ton van Mil en Guus van Bree van plaats, zodat Guus van Bree de nieuwe lijstaanvoerder is. Ernst van de Weijer bleef op de tweede plaats steken. Opvallend was wel dat zich twee nieuw gediende prinsen aanmelden. Theo Jakobs en Theo Ebbers, de twee dj’s, die de afgelopen twee jaar furore maakte op de pletjes drej middag op de kermis, lijken een serieuze gooi naar de titel te doen. Weliswaar hadden ze beide nog te weinig stemmen voor de top drie, maar niets lijkt een hoge klassering aan het einde van de rit, nu over een week, in de weg te staan. Niet alleen wijzen de tot op nu twee hints in hun richting, maar er gaat nog een hardnekkig gerucht rond. Beide zouden dolgraag nog een keer aan de pletjes drej middag mee willen doen, maar de commissie was hard doch rechtvaardig, het was na twee jaar mooi geweest. De enige kans om toch nog mee te kunnen doen op deze prachtige middag is dus om zelf prins te worden. De Prins van de Plekkers maakt namelijk ook ieder jaar deel uit van het DJ garde. Claudia, de vrouw van Theo liet in ieder geval niets aan het toeval over en zette vol overgave grof geld in op hurre mins.
Verder liet de PPPPPP commissie weten, erg tevreden te zijn over het verloop van het nieuwe PPPPPP seizoen. Guus van Bree kondigde vol trots de nieuwe tune aan, die men had laten maken om het jubileum jaar kracht bij te zetten. Maar dit was nog niet alles, want als men Roel Ebben moet geloven verschijnt er volgende week op de Poule finale avond een gloed nieuwe poule plek, zodat er na jaren afscheid genomen kan worden van DE hangtafel.
Nieuwsgierig naar de TUNE? Download hem onder aan dit bericht.
Wordt vervolgd……..


 

1 bijlage:
PPPPPP Tune
449K Downloaden
 

Archief van nieuws
 
december 2018
november 2018
oktober 2018
september 2018
augustus 2018
juli 2018
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
 


Rss
 
  Wat is RSS?

Wat is RSS en waarvoor dient het?
RSS is een handige technologie om uw favoriete websites te volgen, zonder dat u steeds naar de website toe hoeft te gaan om te kijken of er nieuws is.

RSS en RSS feeds Om RSS verder uit te leggen maken we hier gebruik van de RSS feeds die Vortum-Mullem.info aanbiedt. Om te weten te komen welke nieuwe informatie zoals nieuws en agenda Vortum-Mullem.info vandaag heeft gebracht kun je naar www.Vortum-Mullem.info gaan en de homepage en onderliggende nieuws en agenda pagina lezen. Voor een compleet overzicht van de laatste nieuws- en agendaberichten van Vortum-Mullem.info kun je gebruik maken van een bijzonder handige toepassing: RSS.

Hoe werkt het?
Vortum-Mullem.info heeft binnen haar website zogenaamde RSS feeds klaarstaan. Dat zijn kleine tekstbestanden die een opmaak hebben die voldoet aan de wereldwijde RSS standaard. Die RSS standaard is te vergelijken met HTML, de 'taal' waarin internetpagina's geschreven worden, maar dan veel simpeler. Elke keer dat een nieuw bericht wordt geplaatst wordt het bijbehorende RSS-bestand, de feed, automatisch voorzien van de laatste informatie. Daardoor laat de RSS-feed altijd de laatste nieuws- en agendaitems zien, zonder dat daar enige vertraging in zit.

Hoe kun je een RSS lezen?
Er zijn twee veelgebruikte manieren om RSS feeds te kunnen lezen: via een website/ browser en via een speciale reader.

Via een website/ webbrowser
De meeste webbrowsers, al dan niet door middel van een speciale plug-in, zijn in staat om rechtstreeks RSS-feeds in te lezen. Browsers die dat zonder meer kunnen, zijn onder andere de laatste versie van Internet Explorer, Opera en Firefox browsers voor Windows en de laatste versie van Safari, de browser voor de Mac, kan het ook. Wie meer wil weten over die mogelijkheden kan het best bij de makers van de browsers kijken hoe dat voor elk product werkt.

Via een RSS-Reader
Als je de RSS-feeds via een apart programma wil lezen, kun je daarvoor kiezen uit vele RSS Readers. Wie nieuwsgroepen leest via een aparte reader kent de voordelen ervan. Voor de leek: een reader kan meerdere RSS feeds verzamelen en groeperen naar keuze van de gebruiker. Daardoor kun je via één programma zowel de rss feeds van Vortum-Mullem.info alsook die van bijvoorbeeld de NOS, BBC en CNN lezen.Ze bestaan voor alle platformen en in vele soorten en maten. Uiteenlopend van hobbywerk tot zeer professioneel.

Meer weten over RSS?
http://nl.wikipedia.org/wiki/RSS