Programma Carnaval 2022

Publicatiedatum: Donderdag 17 februari 2022

Hallo Plekkers en Plekkerinnekes .

Ook hier in het Plekkersriek kan eindelijk weer carnaval gevierd worden en dus gaan we met z'n allen de slingers buiten hangen en enkele feestjes vieren met jong en oud .

Te beginnen met zaterdag 26 februari.

Dan gaan we met de jeugdige plekkers van start in onze residentie . Dit zal aanvangen om 19.00 uur . Prins Luuk dun 1ste zal met zijn gevolg aansluiten om 20.00 uur , om samen met de jeugd de carnaval af te trappen . Dit bal loopt over in het welbekende verkleedbal . Dit zal starten om 21.30 uur maar natuurlijk zijn alle ouders ook eerder op de avond van harte welkom . De avond zal afgesloten worden om ca. 1.00 / 1.30 uur . De Frietkar is ook aanwezig om de magen te vullen voor de volgende dag .

Zondag 27 februari is er een primeur . Dan is er namelijk " Hier was ooit een kroeg(entocht) georganiseerd . De bedoeling is dat iedereen die hierbij aanwezig wil zijn kaartjes kunnen kopen op de link die vermeld is op de flyer die het plekkersriek inmiddels is rondgewaaid  . 14.00 uur verzamelen bij Residentie Knillus en van hieruit gaat de tocht vertrekken . Tijdens deze tocht zijn er enkele elementen toegevoegd waarbij je kunt deelnemen . Om 18.00 uur zijn we weer terug om in onze residentie binnen te trekken en deze dag onder het genot van enkele en voor de minder fitte een laatste borrel te drinken .

Metworstmaandag is onze Residentie onder voorbehoud van de definitieve tijden geopend . Volgens de laatste berichtgeving zal Knillus om ca. 13.00 de deuren openen om op een later tijdstip van start te gaan met het MEXX-icanerbal . Ook hier zal de frietwagen aanwezig zijn om met een volle buik huiswaarts te keren .

Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier met deze toch wel heel aparte maar wel mooie aftrap van de carnaval .

Alaaf .

Bron: De Plekkers

Geplaatst door: Stef van Mullekom

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: