Pronkzitting 2010, DEELNEMERS GEZOCHT!

Publicatiedatum: Woensdag 28 oktober 2009
VORTUM-MULLEM Oktober 2009



Beste Plekkers en Pekkerinnekes,

De Vortumse Pronkzitting, die al jarenlang gehouden wordt in ons gemeenschapshuus, mag altijd rekenen op grote belangstelling van het carnavalsminnend Vortums publiek.
Een avond waarin de gasten aan lange tafels genieten van een avond vol theater.

Alle deelnemers aan de pronkzitting komen uit Vortum-Mullem en dragen ieder op geheel eigen wijze het carnavalsgevoel uit. Dat kan gebeuren in de vorm van een lied, dans, een buut of sketch. Dit geheel wordt in een totaal avondvullend en zeer gevarieerd theaterprogramma gegoten zodat het publiek een carnavaleske show voorgeschoteld krijgt met artiesten van eigen bodem.

De meeste artiesten staan gewoonlijk niet op een podium, slechts één keer per jaar repeteren zij een act in die tijdens de pronkzitting getoond wordt aan 't publiek, dat daar met volle teugen van geniet. Theaterervaring is voor deelname aan de pronkzitting dus ook niet noodzakelijk. Creativiteit, enthousiasme en de durf om op het podium te staan is al voldoende om deel te nemen aan dit evenement.

Wij nodigen daarom dan ook alle jonge en oude lefgozers en creatievelingen uit om mee te denken en eventueel actief mee te doen aan de pronkzitting 2010
bij Math en Lies op 20 november om 20.30 uur
Kort om bent U diegene die zich geroepen voelt om een steentje bij te dragen
aan de pronkzitting van 2010 dan horen wij dit graag van U. Zodat we ook dit jaar weer kunnen spreken van een gezellige, ludieke en humoristische pronkzitting.

Voor informatie kun je altijd terecht bij:

P, v Bree Tel: 0485-578940
P. Stevens Tel: 0485-571696
P. Lamers Tel: 06-15254022



Bron: De Plekkers

Geplaatst door: Math Broeren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: