De Plekkers (zonder - innekes) naar Dun Breijenburg?

Publicatiedatum: Maandag 16 november 2009
Plekkers naar Breijenburg???

Ha plekkers van het Plekkersriek,

Helaas Plekkerinnekes, deze tekst is alleen aan de mannen gericht. Afgelopen vrijdagavond heeft onze carnavalsvereniging het dorpje Zeeland op z’n kop gezet. Tijdens de terugreis hiervan heeft onze prins een helder moment gehad. Hij kwam met een geweldig voorstel:

6 februari 2010 is het vrouwenavond in het Plekkersriek. De mannen zitten dan waarschijnlijk thuis ‘sip’ op de bank. Als het aan prins Patrick ligt, gaan we dit niet doen. Hij stelt voor om op deze avond met alle mannen van het Plekkersriek op stap te gaan. En jawel, we gaan dan naar de Breijenburg te Ledeacker. Vroeger ‘de laatste hoop’, nu een geweldig gezellig tent voor jong en oud. Menig jeugd van Vortum-Mullem is daar wekelijks te vinden.

We gaan dan niet in tenue. Gewoon met alle plekkers van Vortum-Mullem. Onze adjudant Geert heeft mij beloofd dat hij dan het vervoer zal regelen. Om Geert enige tijd geven het vervoer te regelen wil ik graag z.s.m. weten wie er allemaal mee gaan. Stuur mij een mailtje (jorisroelofs@msn.com) en geef je op!!! Geef het door aan alle plekkers!!! Hoe meer zielen hoe meer bier ‘de Breij’ gaat verkopen.

Namens Prins Patrick dun urste……

Sjors Roffel – slagwerker bij VG-Tumult

Bron: De Plekkers

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: