Op naar Carnaval 2018

Publicatiedatum: Zondag 24 december 2017
Plekkers en Plekkerinnekes,

 
 
Op bijna het einde van dit jaar willen we jullie op de hoogte stellen van de vorderingen met betrekking tot het programma op carnavalsdinsdag.
 
Zoals bekend is de boerenbruiloft komen te vervallen en hebben we als bestuur in samenwerking met de boerenbruiloftcommissie hiervoor een alternatief gezocht. En dat hebben we gevonden in de vorm van een Plekkersbrunch!

Waar? De brunch vindt plaats in het Gemeenschapshuus. 
Wanneer? Op dinsdag 13 februari. 
- Hoe laat? Om 12u gaan de deuren open en vanaf 12.30u zal er gegeten kunnen worden.
Kosten? De kaartjes kosten €10,- voor volwassenen en €5,- voor kinderen tot en met 12 jaar. PAS OP: leden dienen ook een kaartje te kopen om deel te kunnen nemen aan de brunch!
Hoe zijn de kaartjes te verkrijgen? De kaartjes worden verkocht op zondag 7 januari 2017 wanneer ook de kaartverkoop voor de pronkzitting zal plaatsvinden. Dus in het gemeenschapshuus tussen 10.30uur en 12.00uur. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om op zondagmorgen kaartjes te kopen kun je daarna terecht bij Jan Hendriks (0485-573325 of 0617746800) tot en met uiterlijk 9 februari.
Voor wie? Voor alle Plekkers en Plekkerinnekes die samen met onze hoogheden een goede bodem willen leggen en om zo de laatste dag van de carnaval tot een mooi einde te gaan brengen. Er zal natuurlijk ook gezorgd worden voor wat animatie en vertier, in ieder geval in de vorm van de plekboys met hun winnende liedje en onze welbekende Wiel met zijn smartlappen. 

Aansluitend zal zoals gebruikelijk het kriemelbal plaatsvinden vanaf 15.00 uur. 

Dus mensen komt allen op 7 januari naar het gemeenschapshuus en koop je kaartje voor de eerste Plekkersbrunch in de geschiedenis van de Plekkers en natuurlijk ook voor de pronkzitting die plaats zal vinden op 26 en 27 januari 2018

Tot slot wensen we jullie allemaal hele fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een super nieuw begin van 2018 waarin we hopen jullie allemaal weer te zien tijdens onze bals!

Met carnavaleske groet,
Bestuur CV De Plekkers. 
 

Bron: De Plekkers

Geplaatst door: Ilse Lamers-Fleuren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: