Herdertjesdag bij De Wereldboom

zondag 18 december 2016
Herdertjesdag bij De Wereldboom:
‘de schatkamer van de natuur’
 
 
Op zondagmiddag 18 december houdt De Wereldboom in Vortum-Mullem haar jaarlijkse Herdertjesdag: een feestelijke adventsmiddag voor jong en oud, dit maal in het teken van ‘de schatkamer van de natuur’. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Natuurlijk zijn de schapen weer van de partij en valt er veel te knutselen.
 
Kinderen kunnen helpen met schapen drijven, een indiaanse krachtstok maken, met hamer, beugelzaag en verf aan de slag, een toverbal met edelsteen vilten, luisteren naar een mooi verhaal, meerijden in het paardenwagentje, kastanjes poffen op het kampvuur en hun eigen chocolademelk maken.
Het handigst is om te beginnen bij de informatiestand in de Schutkooi. Daar staat ook de koffie klaar en valt er weer lekker te snuffelen in de kinderboeken, want... de kerstvakantie komt eraan!?
 
Nieuwe erfgenoten
De groep vrijwilligers is versterkt met de nieuwe erfgenoten van De Wereldboom: Dagbesteding de Schutkooi die in februari van start gaat en Aaluna, praktijk voor balans en groei, sinds oktober gevestigd in de schitterende hooibergschuur. Een goede gelegenheid om kennis te maken en binnen te kijken!
 
Voor wie: voor jong en oud
Waar: boerderij de Schutkooi, Veerweg 3, 5827 AD Vortum-Mullem
Wanneer: zondagmiddag 18 december, van 14.00 tot 17.00 uur
Toegang en parkeren gratis, voor sommige activiteiten wordt een kleine onkostenvergoeding gevraagd.
LET OP: geen PIN aanwezig
?www.dewereldboom.nl
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar agenda-overzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: