Bouwen in Vortum-Mullem

Bouwen in Vortum-Mullem kan naar eigen wens en behoefte qua ruimte tegen een zéér redelijke prijs. Er zijn meerdere kavels beschikbaar, ideaal voor starters, jonge gezinnen of levensloopbestendige woningen. Er zijn al kavels beschikbaar vanaf €39.500 inclusief btw! Voor starters geldt zelfs een korting van 25% op de bouwgrond.

In Vortum-Mullem zijn de voorzieningen voor leefbaarheid in een dorp aanwezig, zoals een basisschool, kerk, gemeenschapshuis en een bruisend verenigingsleven. Van fanfare tot jongerenvereniging, van joekskapel tot jeu-de-boulesclub en van zangkoor tot hondenclub.
Ons dorp is gelegen aan de Maas in de directe nabijheid van een prachtig natuurgebied; De Maasheggen.
Vortum-Mullem is blijvend bekend van radio en TV; De Metworst in ’t Vortums Veld tijdens de Carnaval alsook de lokale fan van ORANJE die bij elke wedstrijd van ORANJE Vortum-Mullem promoot!

WAAROM BOUW JE NU IN VORTUM-MULLEM??

  1. In Vortum-Mullem kan per direct worden gebouwd!
  2. In Vortum-Mullem is de grond bijzonder voordelig. Zeker voor starters.
  3. Bouwen in Vortum-Mullem kan naar eigen wens en behoefte qua ruimte.
  4. Vortum-Mullem ligt op slechts 5 autominuten van het winkelcentrum van Boxmeer.
  5. Vortum-Mullem is gelegen aan de Maas in de directe nabijheid van een prachtig natuurgebied; De Maasheggen.
  6. In Vortum-Mullem zijn de randvoorwaardelijke voorzieningen voor leefbaarheid in een dorp aanwezig. School, kerk, gemeenschapshuis en fors aantal ondernemers is aktief.
  7. In Vortum-Mullem is een bruisend verenigingsleven. Van fanfare tot jongerenvereniging, van joekskapel tot jeu-de-boulesclub en van zangkoor tot hondenclub.
  8. Uitputtend verenigingsleven is in de buurkernen volop aanwezig. Vierlingsbeek en Boxmeer liggen op fietsafstand; ook voor kinderen.
  9. In Vortum-Mullem wordt saamhorigheid met een hoofdletter S geschreven
  10. Vortum-Mullem is blijvend bekend van radio en TV; De Metworst in ’t Vortums Veld tijdens de Carnaval alsook de lokale fan van ORANJE die bij elke wedstrijd van ORANJE Vortum-Mullem promoot!

Heb je aanvullende vragen of wil je meer informatie over 'Bouwen in Vortum-Mullem'?
Stuur gerust een email aan Bouwen@Vortum-Mullem.info en we nemen z.s.m. contact met je op!

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: