Bouwen in Vortum-Mullem

Vanaf 2019 is er actief ingezet op woningbouw in Vortum-Mullem. Dit heeft geleid dat een groei van het dorp. In 4 jaar tijd zijn er zo’n  40 woningen bijgekomen. Het is een erg divers aanbod geworden van sociale huurwoning, 2-onder-1-kap, 3-onder-1-kap en vrijstaande woningen. Daarbij is ook de leefbaarheid van het dorp versterkt en is het dorp van 670 naar 800 inwoners gegroeid. Essentieel voor de leefbaarheid van het dorp en alle actieve verenigingen die in het dorp aanwezig zijn.

Helaas! Dit betekend dat er momenteel geen kavels meer beschikbaar zijn.

Echter zijn we als dorp actief bezig voor het realiseren van een nieuwplan in samenspraak met de gemeente. We willen namelijk de mogelijkheid blijven bieden om huidige inwoners een nieuwe plek te bieden, zodat iedereen een fijne plek krijgt in dit bruisende dorp!

In Vortum-Mullem zijn de voorzieningen voor leefbaarheid in een dorp aanwezig, zoals een basisschool, kerk, gemeenschapshuis en een bruisend verenigingsleven. Van fanfare tot jongerenvereniging, van joekskapel tot jeu-de-boulesclub en van zangkoor tot hondenclub.

Ons dorp is gelegen aan de Maas in de directe nabijheid van een prachtig natuurgebied; De Maasheggen.

Vortum-Mullem is blijvend bekend van radio en TV; De Metworst in ’t Vortums Veld tijdens de Carnaval alsook de lokale fan van ORANJE die bij elke wedstrijd van ORANJE Vortum-Mullem promoot!

 

WAAROM BOUW JE NU IN VORTUM-MULLEM??

  1. In Vortum-Mullem kan per direct worden gebouwd!
  2. In Vortum-Mullem is de grond bijzonder voordelig. Zeker voor starters.
  3. Bouwen in Vortum-Mullem kan naar eigen wens en behoefte qua ruimte.
  4. Vortum-Mullem ligt op slechts 5 autominuten van het winkelcentrum van Boxmeer.
  5. Vortum-Mullem is gelegen aan de Maas in de directe nabijheid van een prachtig natuurgebied; De Maasheggen.
  6. In Vortum-Mullem zijn de randvoorwaardelijke voorzieningen voor leefbaarheid in een dorp aanwezig. School, kerk, gemeenschapshuis en fors aantal ondernemers is actief.
  7. In Vortum-Mullem is een bruisend verenigingsleven. Van fanfare tot jongerenvereniging, van joekskapel tot jeu-de-boulesclub en van zangkoor tot hondenclub.
  8. Uitputtend verenigingsleven is in de buurkernen volop aanwezig. Vierlingsbeek en Boxmeer liggen op fietsafstand; ook voor kinderen.
  9. In Vortum-Mullem wordt saamhorigheid met een hoofdletter S geschreven
  10. Vortum-Mullem is blijvend bekend van radio en TV; De Metworst in ’t Vortums Veld tijdens de Carnaval alsook de lokale fan van ORANJE die bij elke wedstrijd van ORANJE Vortum-Mullem promoot!

Heb je aanvullende vragen of wil je meer informatie over 'Bouwen in Vortum-Mullem'?
Stuur gerust een email aan Bouwen@Vortum-Mullem.info en we nemen z.s.m. contact met je op!

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: