SWOGB

Publicatiedatum: Maandag 03 oktober 2022

Nieuwe naam en nieuw logo voor SWOGB

Het zal u niet ontgaan zijn dat de voormalige gemeente Boxmeer sinds 1 januari 2022 deel uitmaakt van onze nieuwe gemeente:  Land van Cuijk

Ook voor het welzijn van ouderen heeft dit natuurlijk gevolgen.  Niet zozeer op het niveau van de oude gemeente, daar blijft heel veel hetzelfde.  Maar met de vorming van een nieuwe

overkoepelende organisatie voor ouderen in de gemeente Land van Cuijk, gaan de lokale welzijn ouderen organisaties verder in hun toch al intensieve samenwerking. 

Als overkoepelende organisatie is er nu bijgekomen:  Welzijn Ouderen Land van Cuijk.

Natuurlijk met een nieuw logo.

De vijf bestaande welzijn ouderen organisaties hebben besloten om het eigen logo op elkaar af te stemmen om zo de zelfstandige eenheid die we vormen ook in beeld duidelijk te maken. Eveneens hebben we ook onze naam aan gepast op de nieuwe situatie.  Zo gebruiken wij onze oude naam SWOGB (Stichting Welzijn Ouderen Gemeente Boxmeer) niet meer.

 

Welzijn Ouderen Boxmeer  is onze nieuwe naam. Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw

logo:

Als Welzijn Ouderen Boxmeer  maken wij deel uit van de overkoepelende organisatie
Welzijn Ouderen Land van Cuijk.

De vijf lokale organisaties binnen de gemeente Land van Cuijk voeren vanaf nu de volgende namen:

Welzijn Ouderen Boxmeer 

Welzijn Ouderen Cuijk

Welzijn Ouderen Grave   

Welzijn Ouderen Mill

Welzijn Ouderen Sint Anthonis

Voor u als deelnemer aan activiteiten en/of afnemer van diensten van Welzijn Ouderen Cuijk verandert er niets.  Hooguit gebruikt u een ander e-mailadres als u contact met ons maakt. Wat u ook zal opvallen is dat wij geen afkortingen meer gebruiken en dat de nieuwe naam zal steeds voluit worden gebruikt.  De naam voluit gebruiken geeft namelijk direct en heel duidelijk aan waarvoor we staan en voor wie we werken.     

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: