O.N.I. trapt af in nieuwe competitie!

Publicatiedatum: Zondag 09 juni 2024

VORTUM-MULLEM | Het nieuwe voetbalseizoen voor O.N.I. staat op het punt van beginnen. De 'r' is weer uit de maand, het kampioensfeest van PSV en Volharding JO-10 van succescoach Peter van Bree achter de rug, de grasmat is al enkele keren gemaaid en dus kunnen de voetbalschoenen weer afgestoft van zolder worden gehaald. 

O.N.I. zal voor het eerst in de clubhistorie deelnemen aan de befaamde zomeravondcompetitie in Melderslo. Vijf keer zal de strijd op half veld in een 7-tegen-7 verband worden aangegaan tegen andere Limburgse, niet uit te spreken, teams. Aanstaande donderdag staat de eerste wedstrijd tegen Hegga 4 op het programma. Om 19:30 uur wordt er afgetrapt. 

Om ook deze zomer voldoende spelers op de been te krijgen is het bestuur van O.N.I. op zoek naar versterkingen binnen de selectie. Ben jij net zo talentvol als Peter van Bree in zijn gloriejaren, heb je net zo'n uithoudingsvermogen als Guido Stevens of ben je (eigenlijk) beter zonder bal zoals Guido Hermans, dan zoeken we jou! We zijn opzoek naar verborgen talent in het dorp die op maandagavond (van mei tot augustus) graag een balletje wil trappen op een recreatief niveau. Bovendien trekt O.N.I. enkele keren het wedstrijdshirt aan tegen andere café-elftallen in de regio. De derde helft kan hierbij uiteraard niet ontbreken! Tot slot kun je je meten met spelers als Chielian Mbappé, Stefan Berghuis, en Janick Carrasco. 

Jong, oud, klein of groot, het maakt niet uit. Meld je aan bij Guido Stevens (06- 55527283) of Chielian Jacobs (06-37564284) of kom maandagavond, bij voldoende animo, om 19:30 uur naar de heilige grasmat van sportpark De Paardenbloem (achter Geert Peeters) en haak meteen aan!

Bron: ONI

Geplaatst door: Chielian Jacobs

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: