Samen fietsen op een duofiets!

Publicatiedatum: Vrijdag 13 mei 2022

Wanneer kan ik gebruikmaken van een duofiets?

Bent u, of kent u iemand, die niet in staat is om zelfstandig te fietsen of niet meer durft te fietsen, maar wel wil genieten van ons prachtige dorp en de prachtige omgeving?
Dan kunt u gebruikmaken van een duofiets.
U zit op de duofiets met zijn tweeën naast elkaar.
De bijrijder zit veel steviger dan op een ‘normale’ fiets, door onder andere een comfortabele stoel en voetfixatie. De duofiets heeft elektrische trapondersteuning.
U kunt de fiets gebruiken om bijvoorbeeld een fietsroute te volgen, een boodschap te doen of om iemand te bezoeken.

Hoe kan ik reserveren?

Via de pagina www.Vortum-Mullem.info bovenin onder het kopje Informatie vind je het menu voor de Duofiets. Onderaan die pagina vind je een kalender. De nog beschikbare dagen worden
weergegeven in groen. Nadat je een beschikbare dag geselecteerd hebt, kun je een reserverings-aanvraag formulier invullen. Geef bij de toelichting aan of je zelf een begeleider (bestuurder) hebt of dat je graag fietst met een van onze vrijwilligers.
Kies daarna het gewenste dagdeel en verstuur het formulier. Nadat wij gecontroleerd hebben of de duofiets én een van de vrijwilligers die dag beschikbaar is, krijg je altijd telefonisch een bevestiging van ons.
Mocht dit alles niet lukken, dan kun je ook reserveren via onze speciale Vortum-Mullem SWOGB telefoonlijn : 0485-792013.

Namens de werkgroep Zorg en Welzijn, dorpsraad Vortum-Mullem

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: