Verkiezingen Waterschap AA en Maas

Publicatiedatum: Vrijdag 17 februari 2023

Verkiezingen Waterschap AA en Maas

 

Beste inwoners,

Op 15 maart zijn de verkiezingen voor het Waterschap Aa en Maas. Deze verkiezingen zijn op dezelfde dag samen met de verkiezingen voor de staten van de Provincie. U kunt twee keer uw stem uitbrengen op iemand, een keer op de iemand die kandidaat is voor het Waterschap en een keer op iemand die kandidaat is voor de staten van de Provincie.

Breng vooral uw stem uit, er is keus genoeg.

De werkzaamheden van het Waterschap zijn mogelijk minder bekend. Het Waterschap doet echt belangrijke zaken zoals het ophogen van dijken en het geven van ruimte aan de rivier, verder laat ze beken weer meanderen, zodat er meer biodiversiteit komt en een minder snelle afvoer bij droogte en het zuivert ons rioolwater. Door de klimaatsverandering is het vaker langer droog en zijn er vaker tropische buien met veel wateroverlast. Het waterschap is in ons dorp nu bezig met de reconstructie van de Sint Jansbeek. Dat geeft aan dat het Waterschap ook hier in Vortum Mullem iedereen aangaat. Iedereen betaalt mee aan het Waterschap.

Door uw stem uit te brengen kunt u invloed uitoefenen op de manier waarop het Waterschap de werkzaamheden aanpakt en hoe duur het wordt.

Daarom roep ik u op om allemaal te gaan stemmen op 15 maart!

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: