Rave in the Church in MFA Knillus

Publicatiedatum: Zondag 18 september 2022

VORTUM-MULLEM | Eind september viert Vortum-Mullem haar jaarlijkse kermis weer. Een kermis die sinds een aantal jaren zeer succesvol nieuw leven is ingeblazen met een fris programma én een kermis die sinds 2018 in MFA Knillus wordt gehouden. Het meest in het oog springende onderdeel van de kermis in Vortum-Mullem is ongetwijfeld Ravechurch.

In het eerste jaar dat de kermis in Knillus werd gevierd – 2018 – zag Ravechurch voor de eerste keer het levenslicht. Een event dat haar weerga niet kende in de wijde regio. Een Rave-festijn dat in 2018 nog wat sceptisch werd bekeken, maar dat op 23 september aanstaande alweer de vierde editie beleefd (2020 kon niet doorgaan vanwege Covid). Ravechurch – edition 2022 - ’The Chapel of Sound’, waarbij zo’n 700 jongeren verwelkomd worden, verdeeld over meerdere area’s voor verschillende stijlen binnen de hardstylemuziek heeft haar bestaansrecht bewezen! Elk jaar is dit evenement aan het groeien, waarbij extra showelementen, meerdere artiesten én een lading licht en geluid aanwezig is waarvan de glas-in-lood-ramen flink aan het trillen raken. Met veel vrijwilligers vanuit het dorp wordt keihard gewerkt om meer bezoekers dan inwoners te mogen verwelkomen voor één avond; en met succes. Het dorp is flink op de kaart gezet, waarbij jongeren van omliggende dorpen enthousiast geraakt zijn om een bezoek te brengen aan Vortum-Mullem. 

Speciaal anthem – wereldprimeur!
Ook dit jaar mag Ravechurch vijftien artiesten ontvangen, waarbij één act uit een heuse live-show zal bestaan. Hierbij zal een DJ/Producer zijn handen ineen slaan met een vrouwelijke vocalist en daarmee diverse nummers ten gehore zullen brengen. Waarbij één nummer centraal zal staan: het Anthem; Scabtik & Miriam Romeyn - Pray For Us (Official Ravechurch Anthem 2022). Dit nummer is speciaal gecreëerd voor dit eendaagse evenement en zal wereldwijd uitgebracht worden op verschillende muziekplatformen zoals Spotify door een bekende platenmaatschappij in de hard dance. Het eerste echte nummer, gemaakt voor het Ravechurch-evenement van het ‘piepkleine’ Vortum-Mullem, te beluisteren vanaf vrijdag 23 september 2022.

Bron: https://www.kliknieuws.nl

Bron: Dorpsraad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: