De oude schoenendoos

Publicatiedatum: Woensdag 19 oktober 2022

We hebben bericht gekregen van de Rabobank clubsupport met het bedrag, 295.36. Hartelijk dank voor de stem die u ons hebt gegeven. De computer waar we voor sparen is weer een stukje dichterbij gekomen.

De tentoonstelling begint vorm te krijgen. Het is wat werk maar we doen het graag. Herinneringen en verhalen uit de oude gemeente Vierlingsbeek zijn ook welkom. Op 19 en 20 november is iedereen welkom in de kerk in Vierlingsbeek. Wij hebben foto’s van de 6 dorpen waaruit gemeente Vierlingsbeek bestond. Alle plaatsen komen aan bod. Nog een aantal weken en u kunt een deel van de collectie bekijken. Nieuwsgierig geworden? Nog even geduld.

Hieronder twee nieuwe oude foto’s. Weet u waar en wanneer dit is geweest? Vanaf de site kunt u ons mailen of bellen dan kunnen we deze foto’s een naam geven.

Een foto waarop staan verkenners, welpen of hoe die clubs vroeger heetten. Wie kent ze nog en bij welke gelegenheid was dit?

Een beeldje omringd door kogelhulzen gevuld met bloemen. Stond dit in een kerk?

Maak een bezoekje aan de site en bekijk de foto’s in een groter vak, dan is het duidelijker en laat het ons weten zodat we de zoekplaatjes kunnen omzetten naar de foto’s met de tekst die erbij hoort.

www.stichtingdeoudeschoenendoos.nl

 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: