TUMULT maakt reis naar Scandinavië

Publicatiedatum: Maandag 16 oktober 2000

Vortum-Mullem, Hofkapel Tumult uit Vortum-Mullem zal van 25 oktober aanstaande tot en met 29 oktober een bezoek brengen aan Denemarken en Zweden. De 13-koppige 'pretband' zal daar een aantal optredens verzorgen op verschillende locaties.

 

De concertreis brengt TUMULT in 1e instantie in het Deense Kopenhagen. Daar zullen de Denen overdag en 's avonds worden verrast met Hollandse feestmuziek zoals alleen TUMULT die kan spelen. Vrijdag vertrekt het gezelschap dan naar Zuid-Zweden alwaar er op 2 verschillende lokaties zal worden opgetreden. Een geruststellende gedachte voor de heren van Tumult is dat ze gegarandeerd voor een volle zaal spelen: de 600 toegangskaarten voor de beide avonden zijn in de voorverkoop compleet uitverkocht! Daarnaast zal TUMULT tijdens de 'Oktoberfeste', zoals die in het weekend van 28 en 29 oktober worden gevierd, ook een aantal optredens verzorgen.

 

Tumult zal de reis naar Varnamo niet alleen ondernemen. Tezamen met bijna 25 fans uit Vortum- Mullem e.o. zal de reis in een bus worden afgelegd. Er zijn nog een 10-tal vrije plaatsen in de bus. Geïnteresseerden voor de reis kunnen zich wenden tot het management van TUMULT. Voor meer informatie: telefoon 0485-521592

 

Bron: Lokale kranten, 16 October 2000

Bron: VG Tumult

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: