Hofkapel TUMULT maakt Vortum on-line

Publicatiedatum: Maandag 23 april 2001

Vortum-Mullem, De webmaster van Hofkapel TUMULT heeft zich uitgeleefd op een prachtige site van Hofkapel TUMULT. Deze site van Hofkapel TUMULT (te vinden op www.hofkapeltumult.nl) is inmiddels meer dan 4000 keer bezocht en heeft vorig jaar zelfs de eervolle vermelding "site van de week" gekregen van de kenners van de digitale snelweg. Maar, zoals u TUMULT kent, is TUMULT altijd op zoek naar het beste en streven de mannen altijd naar meer; zo ook met de site.

 

Het lijkt de mannen van TUMULT een goed en leuk idee om een emailgids voor Vortum-Mullem op te zetten. Onze emailgids werkt heel eenvoudig. Alle mensen die een email-adres hebben kunnen deze toevoegen aan de emailgids die op de TUMULT-site staat. Het voordeel is duidelijk: alle mensen in Vortum, of met een raakvlak of relatie met Vortum, kunnen elkaar op deze manier altijd snel vinden via de digitale snelweg.

 

Wij nodigen iedereen uit Vortum en omgeving uit om zich ook in te schrijven voor de Vortumse emailgids. Het werkt heel eenvoudig. Surf naar de TUMULT-site, selecteer linksonder "Emailgids" en de rest wijst zich vanzelf. Op die manier kan de Vortumse gemeenschap nog opener worden en kunt u, en passant, ook even kijken wat de plannen van TUMULT zoal zijn voor de komende tijd en een berichtje in ons gastenboek achterlaten .....

 

 Bovengenoemde emailgids is helaas wegens spammisbruik niet meer online.

 

Met dank voor uw medewerking en tot mails.

 

Namens hofkapel TUMULT

 

Bron: Lokale media, April 2001

Bron: VG Tumult

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: