TUMULT scoort op kampioenschap

Publicatiedatum: Donderdag 24 mei 2001

Vortum-Mullem, Hofkapel TUMULT uit Vortum-Mullem heeft op het Zuid-Nederlandse kampioenschap voor dweilorkesten en joekskapellen in Deurne goed gepresteerd. Een 1e prijs in de categorie 'Beste sfeermakers' en 2 andere top 3-noteringen waren de oogst van de Vortumse kapel.

 

Het festival dat op Hemelvaartsdag voor de 16e keer werd gehouden was van behoorlijk hoog niveau. 22 kapellen streden om de hoogste eer in de categorieën 'Beste sfeermakers', 'Beste presentatie', 'Hoogste muzikale gehalte' en 'Algemeen'. Algemeen kampioen werd 'Noeit Genoeg' uit Venlo, TUMULT scoorde een 1e prijs in de categorie 'Beste sfeermakers', werd 2e in de categorie Beste presentatie en werd vice-kampioen van het festival door een 2e plaats te scoren in de algemene ranking.

Klik hier om het juryrapport te bekijken

 

Het volgende festival waar hofkapel TUMULT aan deel zal nemen zijn de Open Nederlandse kampioenschappen zoals die gehouden worden op 10 juni a.s. In Bemmel. Aan dat kampioenschap nemen liefst 109 kapellen deel. Hofkapel TUMULT gaat in Bemmel proberen de 11e plaats van de vorige deelname te verbeteren.

 

Bron: Lokale media, Mei 2001

Bron: VG Tumult

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: