TUMULT brengt succesvol bezoek aan België

Publicatiedatum: Maandag 25 februari 2002

Vortum-Mullem - Hofkapel TUMULT uit Vortum-Mullem heeft het afgelopen weekend een bezoek gebracht aan Ledeberg in België. TUMULT, al bijna 20 jaar actief in het 'pretbandgenre', heeft in het verleden al eerder buitenlandse bezoeken gebracht aan o.a. Zweden en Denemarken. Het afgelopen weekeinde stond een 2-daags bezoek gepland aan Ledeberg, een voorstad van Gent, in België. De organisatie in Ledeberg had de Vortumse kapel gecontracteerd op basis van de muzikale- alsook de entertainmaintkwaliteiten van de 13-koppige band.

 

Het bezoek begon zaterdag met deelname aan de optocht van Ledeberg. De stoet telde ruim 40 deelnemers en had, ondanks het slechte weer, veel bekijks. Na een muzikale bijdrage aan de officiële receptie van de stoet, volgde een kroegentocht met de gastheren, VZW Dutsenclub, langs meer dan 10 verschillende zogenaamde lokalen. De zondag betekende voor TUMULT in de ochtend een optreden op de markt en 's middags optredens tijdens verschillende carnavaleske activiteiten.

 

Hofkapel TUMULT kan terugkijken op een zeer geslaagd bezoek aan de Zuiderburen. Voor het jaar 2003 zijn er plannen voor een bezoek aan de Oosterburen.

 

Bekijk de foto's van het weekendje Gent in ons fotoalbum.

 

Bron: Lokale media

Bron: VG Tumult

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: