TUMULT in het nieuw, nieuwe CD en jubileumfeest!

Publicatiedatum: Maandag 08 maart 2004

Hofkapel TUMULT uit Vortum-Mullem heeft grootse plannen voor het jaar 2004. De kapel die sinds het jaar 1982 druk aan de weg timmert heeft de afgelopen jaren bekendheid verworven in de wijde omgeving. Het 22e jaar van TUMULT is een jaar met alleen maar hoogtepunten.

 

Nieuwe kleding:

Allereerst heeft TUMULT zich volledig in het nieuw gestoken qua kleding. Mogelijk gemaakt door moedervereniging CV De Plekkers en mede gesponsord door de lokale middenstanders Jan Arts - Jartec, Chiel van Well Installatietechniek, Mat en Lies Fransen van Cafe Spoorzicht en Wilma Waals van WiWa kunnen de mannen van TUMULT er de komende jaren weer tegenaan.

 

CD en TUMULT-feest:

 

En dat is nodig, want de agenda voor de rest van het jaar 2004 is vol gepland. Naast optredens de komende maanden in Boxmeer, Deurne, Woudenberg en het eigen Vortum-Mullem zullen er in het weekend van 23 en 24 april opnames worden gemaakt voor een nieuwe, 2e CD. Van de 1e CD van TUMULT, Hard, Hoog en Wiedt, zijn inmiddels meer dan 900 exemplaren verkocht. De nieuwe CD zal een 'live' karakter krijgen en wordt opgenomen bij clubhuis 'Café Spoorzicht'. Deze CD zal op 5 september a.s. worden gepresenteerd. Dan namelijk viert TUMULT op grootse wijze haar 22-jarig bestaan. In een grote feesttent, gelegen aan de Provinciale weg, zal er een brunch zijn voor de inwoners van Vortum-Mullem, is er een verrassingsconcert en zullen er 's middags ±8 kapellen hun kunsten vertonen. Het deelnemersveld van de kapellen is nog niet rond, maar zeker is dat het een internationaal karakter zal hebben met deelnemers uit o.a. Zwitserland en België. Daarnaast hebben collega-kapellen uit Kerkrade, Molenhoek en Boxmeer hun medewerking al toegezegd.


Bron: Lokale media

Bron: VG Tumult

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: