Naam voor nieuwe CD van TUMULT

Publicatiedatum: Maandag 07 juni 2004

Vortum-Mullem,

Eind april heeft Hofkapel TUMULT uit Vortum-Mullem haar 2e CD opgenomen. De CD is inmiddels nagenoeg compleet gemixt en gemonteerd zodat deze medio juli verkoopklaar zal zijn in een oplage van 1000 exemplaren. TUMULT zal de Vortumse bevolking de CD te koop aanbieden voordat deze officieel wordt gepresenteerd tijdens de TUMULTPARTY op 5 september a.s.

 

Naam

Door TUMULT is een prijsvraag uitgeschreven om een passende naam voor het 2e schijfje van TUMULT te bedenken. Uiteindelijk zijn er meer dan 50 inzendingen geweest. Uit de inzenders is door de leden van TUMULT de, in hun ogen, beste naam gekozen. Met overgrote meerderheid is er gekozen voor de naam 'TUMULT an ut spoor!'. De inzender van deze naam, mevr. Ingrid Bongarts uit Vortum-Mullem, zal binnenkort door de mannen van TUMULT worden verrast met een heuse serenade.

 

Optredens én TUMULTPARTY

 

Op 5 september a.s. organiseert TUMULT voor de 2e keer de TUMULTPARTY. De 1e keer, in 1998, bezochten meer dan 500 mensen het festijn. Dit keer is de PARTY op 5 september. Programma-onderdelen zijn o.a. een 'ontwaken en ontbijten met TUMULT', een combiconcert m.m.v. Fanfare St. Cornelius, koor VOMUZI en TUMULT zelf, een kapellenfestival met 8 kapellen uit o.a. Kerkrade, Megen, Molenhoek en Boxmeer én een poging om, net als in 1998, in het Guiness Book of Record te komen. Voorafgaand aan de TUMULTPARTY zal TUMULT op 20 juni a.s. deelnemen aan het Pyramide-festival in Woudenberg, op 3 juli een surprise-act in Venray verzorgen en op 10 juli aanwezig zijn bij het 125-jarig bestaansfeest van de parochie Vortum-Mullem.


Bron: Lokale media

Bron: VG Tumult

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: