Uitnodiging TUMULTPARTY Part 2 - 5 september 2004

Publicatiedatum: Zondag 01 augustus 2004

Weet u het nog? Op 29 augustus 1999 vierden wij ons 15-jarig bestaan én de presentatie van onze 1e CD tijdens de TUMULTPARTY. We zijn nu 5 jaar verder en..... het is weer tijd voor een feestje. Op 5 september a.s. vieren we ons 22-jarig bestaan (15+5 = inderdaad 22 voor ons) én zullen we onze 2e CD gaan presenteren.  

 

En..... wij willen al onze vrienden, familieleden en bekenden dit feestje niet onthouden. Want.....er gaat weer heel wat gebeuren in Vortum-Mullem. We hebben een grote tent aan de Provinciale weg laten plaatsen waar het feest 's morgens om 11 uur losbarst.

    • We beginnen om 11.00 uur met een heerlijke maaltijd ('Happen met TUMULT' noemen wij dat)
    • Dan gaan we om 12.00 uur verder met een concert door Fanfare St. Cornelius, koor VoMuZi en TUMULT zelf met als hoogtepunt de onthulling van de nieuwe CD.
    • Vanaf 13.00 uur zullen +/- 8 kapellen uit heel Nederland acte-de-presence tijdens een groots kapellenfestival.
      Daarnaast is er van alles te doen voor jong en oud en hebben wij ervoor gezorgd dat de inwendige mens niets tekort hoeft te komen. Dus......jullie zijn van harte welkom.

Wij rekenen er eigenlijk op dat ook jullie op ons feestje zullen komen. We zien wel hoe laat dat dat is. Maar.... als jullie er vanaf het begin bij willen zijn (en wie wil dat niet?!) en dus mee willen 'happen met TUMULT', moeten jullie onderstaande strook even inleveren bij 1 van de TUMULTEZERS. Doe dit s.v.p. voor 22 augustus a.s.; we verwachten meer dan 100 eters, dus we moeten daar nog het een en ander voor regelen.

 

Tot 5 september. Het wordt weer helemaal TUMULT! 

 

Met vriendelijke groeten,

Hofkapel TUMULT

 

Bron: VG Tumult

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: