TUMULT is er klaar voor!

Publicatiedatum: Zondag 22 augustus 2004

Hofkapel TUMULT uit Vortum-Mullem organiseert op 5 september a.s. de TUMULTPARTY deel 2. Reden voor het feest is het 22-jarig bestaan van deze pretband én de presentatie van haar 2e CD; An ut Spoor genaamd.

 

TUMULTPARTY

 

Plaats van handeling is een grote tent aan de Provinciale weg in Vortum-Mullem. De dag wordt begonnen met een brunch waaraan +/- 150 vrienden en vriendinnen van TUMULT deelnemen. Tijdens de brunch zal de TUMULTPARTY officieel worden geopend door niemand minder dan de burgemeester van Boxmeer, dhr. Karel van Soest. Deze burgemeester, nog niet zo lang 1e burger van de gemeente Boxmeer, mag inmiddels ook tot de schare fans van TUMULT worden gerekend en zal de officiële plichtplegingen op een luchtige manier voor zijn rekening nemen.

 

Aansluitend zullen rond 12 uur Fanfare St. Cornelius en VoMuZi de mannen van TUMULT muzikaal fêteren en rond 12.50 uur zal de 2e CD van TUMULT worden onthuld. Niemand minder dan Nico van de Wetering, de enige echte troubadour die Brabant rijk is, zal de 1e officiële CD aan de mannen van TUMULT overhandigen. Van de Wetering, afkomstig uit Sint-Oedenrode, heeft inmiddels een groot aantal CD's op zijn naam staan, is een bekendheid in Brabant e.o. en heeft o.a. in 2002 het 'Nieuw Brabant Volkslied' opgenomen waaraan TUMULT destijds ook medewerking heeft verleend. De nieuwe CD van TUMULT is de opvolger van de succesvolle voorganger Hard, Hoog en Wiedt. De CD An ut Spoor is 'live' opgenomen, telt 19 nummers en heeft een totale speeltijd van bijna 1 uur. De verkoopprijs zal 10 euro zijn (bestellen via 0485-521592).

 

Vanaf 13.00 uur is de tent voor 9 kapellen uit heel Nederland. Oam Zat uit Kerkrade, Kloar Taal uit Melderslo, De Joekels uit Boxmeer, De Keijemegjes uit Arcen, Toeternietoe uit Mill, De Keienbloazers uit Megen, De Amerbloazers uit Amersfoort,  VGV uit Vortum-Mullem en zeer waarschijnlijk ook De Hoge Noodt uit St. Anthonis zullen elk 2x 15 minuten hun muzikale kunsten vertonen aan het publiek.

 

Tussendoor is er nog veel meer te doen; voor de kleine gasten staat er een springkussen en wordt er geschminkt, grote bezoekers kunnen meedoen aan het bierpulschuuven of het Hard, Hoog en Wiedt-spel en voor de inwendige mensen wordt gezorgd. Het einde van de TUMULTPARTY is voorzien om 20.00 uur.

 

BIJZONDERE GASTEN

 

Naast burgemeester Van Soest, en troubadour Van de Wetering zal er zeer waarschijnlijk nog een 3e prominent aanwezig zijn welke het publiek zal vermaken. Deze prominent zal op 05.09 als verrassing worden gepresenteerd.


Bron: Lokale media

Bron: VG Tumult

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: