Koninginnedag in Vortum-Mullem succesvol verlopen

Publicatiedatum: Vrijdag 04 mei 2007
Na de opening met het Wilhelmus door de eigen fanfare op het kerkplein om 9.45 uur startte de ochtendsessie met spellen voor de kinderen. Van 10.00 tot 12.00 uur waren de kinderen in de leeftijd t/m groep 3 onder begeleiding van volwassenen op het kerkplein in de weer. Voor de kinderen van groep 4 t/m 8 waren een aantal verrassende activiteiten op het sportveld. Om 12.00 uur verzamelde iedereen zich weer op het kerkplein voor de gebruikelijke show van de prachtigst versierde fietsen (en niet alleen voor de kleintjes).

Tijdens de middagsessie vond vanaf 15.00 uur de jaarlijkse fietstocht plaats langs de mooiste plekken rondom Vortum-Mullem. Er was zowel een lange als een korte route met een gezamenlijke rustplek. Opvallend is het grote aantal mensen dat uiteindelijk steeds kiest voor de langste fietstocht, maar het prachtige Land van Cuijk is dat echter ook meer dan waard.

Terugkerende in Vortum-Mullem was men vanaf 17.00 uur welkom in 't Gemeenschapshuus waar de middag werd afgesloten met een gezellig samenzijn met eten, drinken en muziek. Rond 18.00 uur was er de feestelijke prijsuitreiking van de fietstocht, maar volgens gebruik werd het daarna nog lang gezellig.

Zie voor de bewijzen onderstaande impressie:

Bron: Dorpsraad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: