KBO nodigt iedereen uit voor de Dag van Ouderen

Publicatiedatum: Dinsdag 25 september 2007

UITNODIGING 

Aan alle ouderen uit Vortum- Mullem
 

KBO-afdeling Vortum-MuIlem nodigt alle ouderen vanaf de leeftijd van 55 jaar uit voor de "Dag van Ouderen" op 19 oktober 2007 in het gemeenschapshuis van Vortum-Mullem. 

Dus, ook niet-leden van de KBO zijn van harte welkom en entree is gratis. 

Het programma is als volgt: 

14.00 -14.30 uur Ontvangst met koffie of thee met "iets lekkers"
14.30 -16.30 uur Optreden van de "Moorblumkes" uit Velden.
16.30 -17.30 uur Presentatie van de fotos's van het 50-jarigjubileum met beamer op een scherm en wellicht onder het genot van "'n natje" nog even gezellig samenzijn.'
17.30 uur Sluiting

Het is een gezellig en ontspannend programma en wij hopen dat ook de jongere ouderen de tijd vrij kunnen en willen maken om aanwezig te zijn. 

Als bestuur van KBO afdeling Vortum-Mullem doen wij ons best gezellige activiteiten te organiseren samen met de SWOGB (Stichting Welzijn Ouderen Gemeente Boxmeer), maar ook komen wij gezamenlijk met andere KBO afdelingen op voor uw belangen, o.a. bij de gemeente.
Laat door uw aanwezigheid zien dat de KBO in Vortum-Mullem niet weg te denken is en wellicht komt hij of zij wel tot de gedachte op een of andere wijze er een bijdrage aan te kunnen geven. 

In verband met de organisatie willen wij dat u zich vóór 14 oktober a.s. aanmeldt bij Corrie van Raaij (0485-571958) of Riek Brienen (0485- 571827) 

Bestuur KBO Vortum-Mullem,
C. van Raaij-van Kempen, wnd.-voorzitter
R. Brienen-Bongarts, wnd.-secretaris

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: