Kerstpakkettenaktie "Sneeuwbal"

Publicatiedatum: Zaterdag 03 november 2007
“ Kerstpakkettenaktie”
“SNEEUWBAL” Boxmeer en kerkdorpen

De kerstpakketten actie van de vereniging “Sneeuwbal” was in 2006 weer een grandioos succes! Ook dit jaar zullen we ons inspannen om de mensen die het niet breed hebben een fijne kerst te bezorgen. Met zoveel positieve reacties en met medewerking van zoveel mensen in de gemeente was die beslissing om dit jaar weer door te gaan niet moeilijk. Bedrijven en winkeliers in de regio gaan we natuurlijk ook weer vragen om mee te helpen. Ook zijn de eerste toezeggingen al gedaan.
Met de Actie van vorig jaar hebben we gemerkt dat er steeds meer particulieren zijn die ons willen helpen. Wij kregen hele pakketten maar ook tassen met etenswaren en andere gebruiksartikelen. Giften kwamen ook binnen. Doet u dit jaar ook (weer) mee? Met fijne feestdagen in het vooruitzicht geeft het misschien een goed gevoel om het kerstpakket dat u zelf krijgt voor ons doel af te staan. Als u liever zelf een pakket wilt samenstellen kan dat natuurlijk ook. Zo’n gebaar zouden wij erg waarderen. Ook een donatie is vanzelfsprekend van harte welkom.(Ons banknummer is: 1402 96 034 t.n.v. A.van Rossen)
Uw pakket/donatie kunt u dan inleveren bij De Weijer in Boxmeer. Wij zorgen er dan voor dat het pakket op discrete wijze op de juiste plek terechtkomt.
Als u niet in de gelegenheid bent om naar bovenstaand adres te komen, Kunt U het ook afgeven bij
Paulien Gilles St. Hubertusstraat 2 Vortum- Mullem
telefoon 0485574978

Bij voorbaat onze dank.
Vereniging “Sneeuwbal”
Paulien Gilles

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: