Guus van Bree derde bij vakkanjers

Publicatiedatum: Maandag 17 maart 2008
HEIJEN - Frank van den Heuij uit Heijen heeft bij de Vakkanjerwedstrijden voor jonge mensen in technische beroepen de nationale finale bij de onderhoudsmonteurs gewonnen.

De Heijenaar (25), die werkt bij Stork Food Systems in Boxmeer, werd zaterdag in Utrecht na afloop van de wedstrijden die vier dagen duurden, in het zonnetje gezet.

In de categorie industriële automatisering eindigde de 18-jarige Guus van Bree uit Vortum-Mullem als derde. Hij werkt in Boxmeer bij Elpress cleaning systems. De derde plaats moest hij delen met Karel Versteegen (19) uit Afferden. De 21-jarige Tom Schoenmakers uit Westerbeek, werkzaam bij Stork Food Systems in Boxmeer, eindigde op het onderdeel plaatconstructiewerken niet op het podium.

Aan de finale namen vijftig vakkanjers deel. Zij kwamen uit de voorronden waaraan 250 techniektalenten deelnamen.

Bron: De Gelderlander

Bron: Dorpsraad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Geert van Raaij