Zorgboerderij Samen te Overloon in de startblokken

Publicatiedatum: Woensdag 23 april 2008
Zorgboerderij Samen te Overloon in de startblokken.

Op vrijdag 18 april heeft Zorgboerderij Samen een samenwerkingsverband met de twee partijen, Zorggroep Noord & Midden Limburg en Pantein V&V, ondertekend. Deze samenwerking maakt het mogelijk voor cliënten van deze zorginstellingen te kiezen voor dagbesteding op Zorgboerderij Samen.

Iet Cremers en Toon Janssen kijken er naar uit, de opening van ‘Zorgboerderij Samen’ die begin mei zal plaatsvinden. Samen hebben ze hard gewerkt om hun droom te verwezenlijken: een zorgboerderij bestemd voor structuur behoevende, mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en ouderen.
Het samenwerkingsverband met Zorggroep Noord & Midden Limburg en Pantein V&V zet Zorgboerderij Samen in de startblokken. Naast cliënten van zorginstellingen kunnen ook mensen met een PGB (Persoons Gebonden Budget) terecht op de zorgboerderij.

De activiteiten en werkzaamheden op de Zorgboerderij in Overloon staan in het teken van de sfeer van het boerenleven in een rustige en ruimtelijke omgeving. Structuur, kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan hierin voorop. Kleine dingen zoals een schouderklopje, kunnen veel baat hebben voor deelnemers.

Zorgboerderij Samen biedt naast structuur behoevende, mensen met NAH en ouderen ook voor mantelzorgers de mogelijkheid om even op adem te komen.

Voor meer informatie: www.zorgboerderijsamen.nl

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: