Uitslag vossenjacht koninginnedag

Publicatiedatum: Donderdag 22 mei 2008
Hallo allemaal,

Hier een berichtje voor de kinderen van de bovenbouw welke deelgenomen hebben aan de Fotospeurtocht met Vossenjacht tijdens de afgelopen Koninginnedag.

We kijken terug op een zeer geslaagde ochtend waarin vele letters zijn gevonden en waar jullie de wegwerker, de tijger, de muzikant, de Spaanse danseres, de wielrenner, de jager, de hondentrainster en de boomchirurg goed wisten te vinden.

De groep van Simone, Esmee, Maaike, Ivo, Chielian en Maartje had uiteindelijk het langste woord bij de 21 letters die jullie moesten zoeken door heel Vortum-Mullem, namelijk het woord “Zomerslakken”. Maar liefst 12 letters, heel erg goed gedaan!

De groep van Daphne, Anjo, Joris, Lonneke en Niels had het langste woord gevonden bij de 8 letters welke jullie kregen van de vossen, namelijk “Kopen”. Goed gevonden hoor.

We vonden het hartstikke leuk dat jullie ook dit jaar weer zo enthousiast mee deden en zien jullie graag volgend jaar met Koninginnedag, dan gaan we natuurlijk weer iets nieuws doen. Wat? Dat blijft nog even een verrassing. En natuurlijk bedanken wij ook de vossen voor hun spontane hulp op deze ochtend.

Marianne & Durk

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: