ONI sportief en derde op Sambeeks toernooi

Publicatiedatum: Zondag 17 augustus 2008
ONI heeft afgelopen zaterdag de derde plaats behaald op het, door de lokale veteranen georganiseerde, toernooi in Sambeek.
De blauwwitten begonnen vrij slecht door de eerste wedstrijd te verliezen met 0-2. Dankzij twee goed opgezette corners van 't Vertrek (1e red.) werd deze wedstrijd in hun voordeel beslist.
Hierna was het de beurt aan Sambeek veteranen om het ONI moeilijk te maken en dat viel ze tegen, maar kort na de openingstreffer aan ONIzijde van Bart "speedy" Hendriks schopte zij de gelijkmaker tegen het ONInet, helaas voor ONI: 1-1
Toen was het de beurt aan ONI om even voetballes te gaan geven aan DAW uit Schaijk. in de eerste tien minuten van de eerste helft werden er 3 in getikt voor ONI waaronder een van Martijn de Bruin die na lang niet gespeeld te hebben eindelijk weer de groene zoden betrad en niet onverdienstelijk. Ook de nieuwe aankoop van ONI in de persoon van Frank Havens wist er vier op zijn naam te schrijven. Een van deze vier werd gescoord vanaf de elf meter, doordat Havens na de doelman gepasseerd te zijn nog even door hem aangetikt werd waarna Havens viel. Bij de 3-0 werd er nog een tegentreffer geincasseerd maar met een 6-1 eindscore werd op 1 treffer na de vernedering van Tumult (29-9-'05) geevenaard (7-1).
De laatste pot tegen de Beekse Boys uit St.Anthonis ging mooi gelijk op. Beide teams waren vermoeid van de voorgaande 3 wedstrijden, maar ze hielden elkaar nog redelijk scherp. De eerste helft werd er niet gescoord, maar in de laatste minuut scoorde de BB's de 0-1.
Al met al een zeer geslaagd toernooi en met een derde plaats en per slot van rekening ook nog de sportiviteitsprijs een zeer goed resultaat voor het eerst van ONI.

Volgende Week ONI Straten Toernooi ... BE THERE !!!