Theater op verrassende locaties in Boxmeer 13,14 sept. a.s.

Publicatiedatum: Donderdag 04 september 2008
Beste mensen,

Op zaterdag 13 en zondag 14 september vindt in Boxmeer een nieuw soort theater festijn plaats genaamd “Theater op Locatie”. Het publiek heeft de keuze om 2 routes te volgen die ieder leiden langs 5 unieke locaties in het centrum van Boxmeer; de Zandroute en de Keistroatroute.

De gekozen locaties zijn niet alleen bijzonder, in de meeste gevallen normaal ook niet toegankelijk voor het publiek. We hebben het over een zolder, in een gewelf, in een mangelkamer, in een oude blauwververij, rond een vergane tennisbaan, op een bordes, bij een varkenshok, in een landschapstuin, aan de oudste gracht van Boxmeer en in 2 “heilige huisjes”. U wandelt onder begeleiding van de ene locatie naar de andere. Op iedere locatie wordt een theaterstuk gespeeld van 15 minuten.
Deze  theaterstukken worden gespeeld door toneelverenigingen uit Beugen, Boxmeer, Landhorst, Ledeacker, Oploo, St. Anthonis,Vortum-Mullem en Wilbertoord. Toneelvereniging Vortum- Mullem speelt 2 stukken: “Een heerlijk dagje uit” en “Engelsen”. Door de opvoering in een andere omgeving, dicht bij het publiek of soms wel tussen het publiek zijn deze stukken heel verrassend om te zien en te horen.

U kunt zich inschrijven voor één van de twee routes. Let op er zijn maar een beperkte hoeveelheid kaartjes vanwege de bijzondere locaties. De data zijn zaterdag 13 september 19.00 uur - 21.30 uur en zondag 14 september: 14.00 uur – 16.30 uur.
Inschrijven kan via de theaterlijn van het Weijertheater (0485 – 57 86 08).
Kosten: € 7,50 per deelnemer, inclusief een consumptie.

Graag tot ziens,
Toneelvereniging Vortum-Mullem

Bron: Toneelvereniging

Geplaatst door: Antoinette Visee

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: