Inventarisatie gebruik sportveld

Publicatiedatum: Zaterdag 27 september 2008
Inventarisatie gebruik sportveld.

Onlangs is er een vraag binnengekomen bij de dorpsraad betreffende het gebruik van het sportveld. Het betreft de vraag van een hondenvereniging die graag op 2 avonden per week gebruik wil maken van het sportveld voor het trainen van hun honden in gedrag en gehoorzaamheid en behendigheid.

Vanuit de dorpsraad is reeds contact opgenomen met ONI (de enige echte Vortumse voetbalclub) die ook gebruik maakt van het sportveld voor de trainingen en het spelen van wedstrijden. ONI heeft positief gereageerd op het verzoek van de hondenvereniging, omdat er dan wellicht (meer) mogelijkheden zijn voor het krijgen van enkele voorzieningen op het sportveld. Zo heeft de hondenvereniging al aangeboden om verlichting te plaatsen op het sportveld.

Alhoewel het de gemeente is die als eigenaar uiteindelijk een beslissing moet nemen, willen wij vanuit de dorpsraad graag inventariseren of er vanuit het dorp nog andere initiatieven zijn voor wat betreft het gebruik van het sportveld. De dorpsraad kan dan met de gemeente aan de slag om te kijken wat er uiteindelijk mogelijk is.

Graag horen wij of er naast de hondenclub en ONI nog meer plannen zijn voor het sportveld. U kunt dit dan tot 15 oktober kenbaar maken bij John Ebben via email: familie.ebben@alice.nl of telefonisch op nummer: 0485-568095.


Namens de dorpsraad,
John Ebben

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: