TUMULT 'ouderwets' op dreef in MEGEN.

Publicatiedatum: Zondag 05 oktober 2008
TUMULT kampioen in Megen.

Hofkapel TUMULT heeft afgelopen weekend, een groots opgezet kapellenfestival in Megen (bij Oss), overtuigend gewonnen. In een grote feesttent waren meer dan 600 bezoekers bijeengekomen om naar 8 kapellen uit Zuid-Nederland te komen luisteren en kijken. Naast TUMULT waren o.a. De Hofbende uit Venray, Glashelder uit Weurt en de Stadse Bloazers uit Willemstad aanwezig.

De mannen van TUMULT slaagden er in met hun aanstekelijke mix van muzikaliteit, repertoirekeuze én contact met het publiek, de aanwezige bezoekers én de jury volledig voor zich te winnen. Ondanks het feit dat TUMULT met haar 11 leden verreweg de kleinste kapel was, bleken de mannen in hun 25e bestaansjaar nog steeds in staat om hun credo ‘Hard, Hoog en Wiedt’ overtuigend over de bühne te krijgen en werden zij tot kampioen van het festival uitgeroepen. Prijzengeld én een levensgrote fles champagne was de beloning voor de feestkapel uit Vortum-Mullem.

Met het optreden in Megen heeft TUMULT tevens het nieuwe seizoen geopend. Op korte termijn staan er optredens in Vortum-Mullem, Mill en Kaatsheuvel (De Efteling) gepland. Voor meer informatie over TUMULT, zie www.hofkapeltumult.nl

Bron: VG Tumult

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: