20 jaar internet? -> 1 jaar Vortum-Mullem.info!

Publicatiedatum: Dinsdag 18 november 2008
Gisteren, 17 november 2008, was het precies 20 jaar geleden dat Nederland als eerste Europese land werd aangesloten op internet. 

Op 17 november 1988, om half drie 's middags, ontving systeembeheerder Piet Beertema van het CWI in Amsterdam het historische e-mailtje waarin stond dat het CWI, als eerste instelling buiten Amerika, was verbonden met NSFnet. Dat academische computernetwerk groeide later uit tot het wereldwijde internet.

Da's mooi..........



Gisteren, 17 november 2008, was het precies 1 jaar (ok, ok, én 1 maand) geleden dat de site vóór en dóór Vortum-Mullem gepresenteerd werd.

In dat éne jaar zijn in totaal 509.230 pagina's van deze site bekeken en hebben 101.245 unieke bezoekers deze site bezocht!!!
In dat éne jaar zijn in totaal ruim 400 nieuws berichten, tevens ruim 400 agenda berichten en maar liefst 5259 foto's op de site geplaatst!!

Statistieken Vortum-Mullem.info

....... inderdaad...... we hebben het hier over Vortum-Mullem.

Ik wil dan ook alle webmasters, redacteuren en fotografen die hun bijdrage geleverd hebben aan het beheren én actueel houden van deze dorpsportaal super bedanken voor hun inzet. Door jullie bijdrage wordt de site bekeken en gelezen en door jullie inzet lééft deze site!! SUPER!!

Tevens wil ik onze bezoekers vragen om jullie reactie's.
Wat vinden jullie ervan? Mis je nog iets? Kunnen we sommige dingen beter doen?

Ik nodig je van harte uit om dit aan ons (de webmasters) terug te koppelen, zodat we kunnen blijven werken aan een site vóór en dóór Vortum-Mullem. Stuur je reactie naar beheer@Vortum-Mullem.info

Groet Geert

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: