Kerstpakkettenactie Sneeuwbal weer van start

Publicatiedatum: Woensdag 19 november 2008
Sneeuwbal

Kerstpakkettenactie Sneeuwbal weer van start

De werkgroep Sneeuwbal is voor het vierde opeenvolgende jaar begonnen met het inzamelen van goederen ten behoeve van kerstpakketten voor alle mensen in de elf kerkdorpen van Boxmeer die een minimaal inkomen hebben. Zij werkt daarbij nauw samen met de afdeling Sociale Zaken van de gemeente en de Thuiszorg.

Zoals in voorgaande jaren hebben bedrijven en winkeliers alweer toegezegd om spullen te leveren. De meeste pakketten worden door particulieren aangeleverd. Wij doen dan ook een beroep op u om zelf een leuk pakket samen te stellen met zowel levensmiddelen en lekkernijen als leuke presentjes zoals een spelletje, speelgoed, dvd of kinderboek.
U mag ook een financiële bijdrage geven waarvoor de werkgroep dan weer een pakket kan samenstellen of aanvullen .( Ons banknummer is: 140296034 t.n.v. A van Rossen) Vorig jaar was dat bv. een rol vuilniszakken. De bedoeling is om dit jaar extra aandacht te besteden aan de kinderen .

De pakketten kunnen na Sinterklaas tot en met 23 december worden afgegeven bij de receptie van cultureel centrum De Weyer in Boxmeer
Als u niet in de gelegenheid bent om naar bovenstaand adres te komen .Kunt u het ook afgeven bij,
Paulien Gilles St. Hubertusstraat 2 Vortum-Mullem Wij hopen ook dit jaar ongeveer 250 à 300 pakketten te kunnen uitreiken op 24 december de dag voor Kerst.

Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij Paulien Gilles St. Hubertusstraat 2 Vortum-Mullem tel. 0485-574978


Met Vriendelijke groet,

Stichting Sneeuwbal

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: