500 vrouwen op 1 avond!

Publicatiedatum: Zondag 15 februari 2009
TUMULT en de vrollie!

Uitgerekend op VALENTIJNS-dag mochten de mannen van TUMULT 2x een vrollieavond opluisteren. En dat hebben ze geweten! Zowel de mannen van TUMULT als de vrollie uit Gennep e.o. én Vortum.

Allereerst togen de mannen naar Old-Inn in Ottersum. In een immense tent waren 430 (!) vrouwen samengekomen. Zang, dans, variety én TUMULT stonden op het programma. TUMULT stond als uitsmijter voor de pauze gepland. Wat een geweldige kick kregen de mannen van die uitgelaten vrouwen. 430 vrouwen op de stoelen en banken, meezingend uit volle borst en joelend en applaudiserend voor de mannen. Zoals Jan Stoek zei: 'Dit vergeten we nooit meer!'.

Daarna naar Vortum. De thuisbasis van de mannen. Voor de 1e keer was daar een vrollie-avond georganiseerd. Tevens vrijgezellenbal voor de aanstaande boerenbruid Antoinette. Iets minder vrouwen dan in Gennep, maar niet minder gezellig! Zo'n 80 vrouwen hadden de avond van hun leven. De mannen van TUMULT hebben hun hoogtepunt van de Vrolliezitting op de vrollie-avond in Vortum nog eens dunnetjes overgedaan...

500 vrouwen op 1 avond; de mannen van TUMULT zullen dat avondje niet snel vergeten!

Bron: VG Tumult

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: