Informatieavond en workshop Toneel Vortum-Mullem

Publicatiedatum: Donderdag 05 maart 2009


Beste allemaal,

In januari jongstleden ontstond het idee om dit jaar met de toneelvereniging een Vortum Got’s Talent avond te organiseren.
Om deze avond goed gevuld te krijgen is er een behoorlijke groep mensen nodig om dit te kunnen organiseren. Middels de flyers was het de bedoeling om deze groep bij elkaar te krijgen.
De aanmeldingen waren jammer genoeg te weinig om een leuke avond te garanderen.
Daarom gaat de Vortum Got’s Talent avond niet door.

Een andere reden voor het organiseren van deze avond was, mensen uit en rondom Vortum-Mullem te motiveren om bij de toneelvereniging te komen.
Om te laten zien en ervaren wat de toneelvereniging allemaal doet willen wij een aantal actieve informatieavonden organiseren waar iedereen zich voor op kan geven.
Tijdens deze avonden wordt er uitgelegd wat er allemaal bij komt kijken om een toneelstuk in elkaar te zetten en uit te voeren. Dit is niet alleen acteren, regisseren maar ook schminken, haarverzorging, toneelmeester, zaalmeester, kledingverzorging, licht, geluid, decorbouw, enz. Verder organiseren wij tijdens deze avonden een aantal actieve workshops die zeker goed zijn voor je lachspieren. Dus volop toneel deze avonden!
Dus chroom niet en kom naar één van deze gezellige avonden. Data’s zijn maandag
6 april a.s. en maandag 20 april a.s. van 20.00 tot 22.00 uur.

Ben je 14 jaar of ouder en geïnteresseerd om één van de informatieavonden bij te wonen dan kun je je daarvoor aanmelden bij:

Michel Hooymans, Akkervoortweg 16,    tel. 06-12543100
Trudy Hermans, St. Hubertusstraat 33,  tel. 574587
Veronique Verheijen De steeg 5,             tel.577443



Bron: Toneelvereniging

Geplaatst door: Trudy Hermans

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: