TUMULT en VGV gaan samen!

Publicatiedatum: Woensdag 25 maart 2009
Nieuwe feestband in Vortum-Mullem!

In het nieuwe Carnavalsseizoen 2009/2010 zal er in Vortum-Mullem een nieuwe muzikale wind waaien. Hofkapel TUMULT en VGV zullen de krachten gaan bundelen en vanaf september 2009 samen optrekken. Ze zullen dat gaan doen onder de naam VG TUMULT.

Hofkapel TUMULT is sinds 1983 aktief in de ‘pretband-scene’, VGV blaast vanaf 2003 vooral tijdens de Carnaval in en rondom Vortum-Mullem. Alle leden komen, of hebben hun roots, in Vortum-Mullem. Door het samengaan van de 2 kapellen, ontstaat er een feestband van 24 leden met een ideale bezetting voor het feestgenre dat zij willen spelen. De doelstelling van de club blijft zoals die eigenlijk voor beide al gold; samen gezellig muziek maken, en mensen vermaken! VG TUMULT zal niet alleen tijdens de Carnavalsdagen actief zijn, maar ook jaarrond op feesten, kapellenfestivals en braderieën haar opwachting maken.

De komende tijd zal alle energie gestoken worden in repertoire, nieuwe kledinglijn, nieuwe huisstijl en site én een feestje dat als aftrap zal dienen voor de nieuwe kapel VG TUMULT. Dit zal in het najaar plaatsvinden, zodat vanaf het Prinsenbal in Vortum-Mullem op 7 november a.s., Vortum-Mullem echt zal merken dat ze een nieuwe feestband rijker is!

Voor meer informatie over VG TUMULT, zie (voorlopig) www.hofkapeltumult.nl

Bron: VG Tumult

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: