Op verzoek van onze muzikale vrienden en vriendinnen uit Venray.

Publicatiedatum: Woensdag 29 april 2009
Oproep voor zangtalent!!!!!!

Vocal Group Transparant is een nieuw gemengd koor in Venray, waarin ieders eigenheid en specifieke stemgeluid gewaardeerd wordt. Het hart van dit koor is leeftijdsloos en dynamisch. Wij willen op kwalitatief hoogstaand niveau eigentijdse, populaire muziek ten gehore brengen. Ons repertoire is niet statisch. We willen grenzen verleggen door steeds nieuwe zanggebieden te verkennen.

Repetitieavonden:
De wekelijkse repetitieavond is gepland op woensdagavond van 20.00-22.00 uur in de Witte Hoeve te Venray (data: 13 mei, 20 mei, 27 mei, 3 juni, 10 juni, 24 juni, 1 juli en 8 juli). Met als afsluiting een uitvoering op 15 juli. Voor deze repetitieavonden wordt een bijdrage gevraagd van € 5,00 per lid / per avond.
Na deze periode volgt de zomervakantie. Deze tijd willen we benutten om de balans op te maken. Wat hebben we bereikt, hoe gaan we verder en wat wordt de contributie. Op woensdag 2 september staat de eerste repetitieavond weer gepland.

Dirigent:
René Pisters studeerde aan het conservatorium te Maastricht de hoofdvakken docent-muziek, directie en trompet. Sinds zijn afstuderen is hij werkzaam als dirigent bij verschillende koren, harmonie- en fanfare-orkesten in binnen- en buitenland. Thans richt hij zijn muzikale aandacht op harmonie-orkest Amicitia Boukoul, de koren ‘Con Dios’ in Swalmen en ‘In between’ in Helden. Daarnaast is hij 1er Kapelmeister aan het operettegezelschap Düsseldorf. Met ‘R. Pisters musical services’ heeft hij zijn eigen muziekuitgeverij waarin alle eigen composities en arrangementen aangeboden worden. Voor meer informatie zie www.pisters.biz

Voor meer informatie mail naar gpvenray@gmail.com of bel met Nicole Keunen, tel. 0478 – 513543.

Bron: VG Tumult

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: