Moto Guzzi Treffen: Internationaal motorenfeest bij Spoorzicht

Publicatiedatum: Zaterdag 20 juni 2009
VORTUM-MULLEM - In het weekeinde van vrijdag 19 tot met zondag 21 juni vindt bij café Spoorzicht, in 2011 honderd jaar jong, voor de 18e keer het befaamde Internationaal Moto Guzzi Treffen Boxmeer plaats.

Lies, Maarte en Martien Fransen bewonderen de Moto Guzzi Centauro van Maarte bij Café ’t Spoorzicht in Vortum - Mullem.
 Lies, Maarte en Martien Fransen bewonderen de Moto Guzzi Centauro van Maarte bij Café ’t Spoorzicht in Vortum - Mullem.

Het grootste evenement in Nederland van de Moto Guzzi Club Nederland (MGCN). Een speciale commissie onder leiding van Bredanaar Alphons Lemmens en met Harold van Eijsden uit Boxmeer treft de voorbereidingen.

Vanaf vrijdag 19 juni 12.00 uur stuiven vijfhonderd Moto Guzzi motoren vanuit landen als Italië, Schotland, Ierland, Duitsland, Frankrijk, België en uiteraard Nederland met pure Moto Guzziliefhebbers in de leeftijd van 5 tot 90 jaar het erf op van deze bijzondere horeca-uitspanning aan het spoor van Vortum. Gastheer en gastvrouw zijn andermaal het horecaechtpaar Martien en Lies Fransen met zonen Wilbert en Maarte. Martien: “Ik ben heel redelijk hersteld van een herseninfarct die mij in 2008 trof. Ik zie samen met mijn gezin niet op tegen het komende Treffen, ondanks de enorme drukte. In tegendeel de passie voor dit evenement blijft groot. Onze befaamde bamischotels zijn al in de maak.”

Harold van Eijsden: “MGCN kan dit bijzonder evenement alleen maar organiseren dankzij de formidabele inzet van de 40 leden tellende MTC ’t Brummerke uit Boxmeer."

Door: Frans Fleuren - Bron: Boxmeers Weekblad

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: