Rabobank leden uit Vortum...STEUN DE PLEKKERS!

Publicatiedatum: Dinsdag 28 juli 2009

Hartje zomer, en toch zijn DE PLEKKERS ook nu alweer bezig met het nieuwe seizoen. En met meer.....

Het bestuur heeft zich aangemeld bij het FONDS MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID van de Rabobank. Insteek is om een (forse) bijdrage te krijgen voor de aanschaf van veel nieuwe kleding. Die veelheid aan kleding is nodig door 1. nieuwe dansgarde, 2. integratie VGV en TUMULT naar vgTUMULT, 3. nieuwe kleding bestuur en 4. (als we dan toch bezig zijn) ook de Raad van 11 in het nieuw. Daartoe zou een forse investering nodig zijn. Dat kunnen wij alleen niet betalen en om niet weer aan te moeten kloppen bij de bevolking én de ondernemers van Vortum, hebben wij gezocht naar andere wegen. Het Fonds MB van Rabobank biedt die mogelijkheid.

En...goed nieuws...ons project is genomineerd! Samen met 6 andere initiatieven gaan we een forse pot met geld verdelen. We hebben dus sowieso iets, nu is het de kunst om zoveel mogelijk te krijgen! En...daarbij hebben we uw hulp nodig. Meer specifiek, de hulp van Rabobank leden die lid zijn van Rabo-afdeling Overloon-Vierlingsbeek. Woensdag 30 september is er een ledenvergadering en 1 van de punten is het stemmen door de aanwezige leden op de genomineerde projecten. Elk project zal zich, op eigen wijze, presenteren, en het is aan de leden om die projecten te beoordelen. Het principe is heel simpel; meeste stemmen gelden én meeste stemmen krijgen = meeste stemmen ontvangen.

Dus....RABO-leden van afdeling Overloon-Vierlingsbeek, noteer alvast in uw agenda 30 september - Concordie Vierlingsbeek. Elke stem is er 1 en met elke stem meer ontvangen wij een grotere bijdrage. Daarmee kunnen we onze hele vereniging dan in het nieuw steken, en daar is uiteindelijk ook iedereen in Vortum-Mullem mee gebaat en blij mee. Toch?

Bovenstaande krijgt na de vakantie natuurlijk een concreet vervolg, maar voor nu alvast de vraag om die datum van 30.09 te noteren.

Fijne vakantie en tot binnenkort,

Namens leden en bestuur van DE PLEKKERS,
Maarten Ebben

Bron: De Plekkers

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: