Perfecte primeur O.N.I. Weekend

Publicatiedatum: Maandag 31 augustus 2009

 
Vortum-Mullem      Dat het een mooi weekend ging worden stond vast, want deze 3e editie van het jaarlijks terugkerende stratentoernooi op het sportpark van Vortum-Mullem beloofde de beste tot nu toe te worden. Waar het drie jaar geleden nog alleen om het voetbal tussen buurtschappen en het sportief samen zijn ging werd deze voetbalzondag vorig jaar al aangevuld met een jeugdklasse. Dit jaar echter stond er de mensen een heus O.N.I. Weekend te wachten.
Zaterdagavond werd de loting gehouden voor het stratentoernooi de dag later. Deze loting werd voltrokken door niemand minder dan Burgemeester Karel van Soest waarna het feest losbarstte in de feesttent op het sportpark onder leiding van DJ Arno.

Zondag was de dag waar het dan eigenlijk om draaide, de voetbalclash tussen de verschillende buurtschappen van Vortum-Mullem. Naast de volwassen klasse vond er ook dit jaar een jeugdcompetitie plaats. Met 6 volwassen teams en 3 jeugdteams was dit toernooi een groot succes. De strijd om de wisseltrofees was erg groot. Na de finale van 2 x 15 minuten bleek "rond de kerk 2" met 1-0 te sterk voor "oud Vortum" en mogen zij zich het aankomend jaar de sportiefste wijk van Vortum-Mullem noemen. Bij de jeugd werd door middel van een competitie de winnaar bekend en wel "de goeie kant".

Al met al was het een zeer geslaagd weekend waar volgend jaar zeker weer een vervolg aan zal worden gegeven.


Bron: ONI

Geplaatst door: Jan Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: