ALLE STEMMEN GELDEN VOOR DE PLEKKERS!

Publicatiedatum: Woensdag 16 september 2009
Dag mensen van Vortum-Mullem,

Op 28 juli jl. stond onderstaand bericht op de site van www.vortum-mullem.info.

Hartje zomer, en toch zijn DE PLEKKERS ook nu alweer bezig met het nieuwe seizoen. En met meer.....

Het bestuur heeft zich aangemeld bij het FONDS MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID van de Rabobank. Insteek is om een (forse) bijdrage te krijgen voor de aanschaf van veel nieuwe kleding. Die veelheid aan kleding is nodig door 1. nieuwe dansgarde, 2. integratie VGV en TUMULT naar vgTUMULT, 3. nieuwe kleding bestuur en 4. (als we dan toch bezig zijn) ook de Raad van 11 in het nieuw. Daartoe zou een forse investering nodig zijn. Dat kunnen wij alleen niet betalen en om niet weer aan te moeten kloppen bij de bevolking én de ondernemers van Vortum, hebben wij gezocht naar andere wegen. Het Fonds MB van Rabobank biedt die mogelijkheid.

En...goed nieuws...ons project is genomineerd! Samen met 6 andere initiatieven gaan we een forse pot met geld verdelen. We hebben dus sowieso iets, nu is het de kunst om zoveel mogelijk te krijgen! En...daarbij hebben we uw hulp nodig. Meer specifiek, de hulp van Rabobank-leden die lid zijn van Rabo-afdeling Overloon-Vierlingsbeek. Woensdag 30 september is er een ledenvergadering en 1 van de punten is het stemmen door de aanwezige leden op de genomineerde projecten. Elk project zal zich, op eigen wijze, presenteren, en het is aan de leden om die projecten te beoordelen. Het principe is heel simpel; meeste stemmen gelden én meeste stemmen krijgen = meeste centjes ontvangen.

Dus....RABO-leden van afdeling Overloon-Vierlingsbeek, noteer alvast in uw agenda 30 september - Concordia Vierlingsbeek. Elke stem is er 1 en met elke stem meer ontvangen wij een grotere bijdrage. Daarmee kunnen we onze hele vereniging dan in het nieuw steken, en daar is uiteindelijk ook iedereen in Vortum-Mullem mee gebaat en blij mee. Toch?

Bovenstaande krijgt na de vakantie natuurlijk een concreet vervolg, maar voor nu alvast de vraag om die datum van 30.09 te noteren.

Fijne vakantie en tot binnenkort,

Namens leden en bestuur van DE PLEKKERS,
Maarten Ebben
 
De vakanties zijn inmiddels voorbij én 30 september nadert met rasse schreden. Dus…bij deze nogmaals een oproep aan alle leden van de RABOBANK die onze vereniging DE PLEKKERS een warm hart toedragen, geef je op voor de jaarvergadering, zorg dat je er bij bent én, vooral, stem op ons!

Alvast bedankt voor de steun en tot 30 september!

Namens leden en bestuur van DE PLEKKERS
Maarten Ebben

Als bijlage de aankondiging zoals gedaan door de RABOBANK in de uitnodiging naar haar leden.Bron: De Plekkers

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: