Pakhuus peeters sponsor van fanfare prinsen poule.

Publicatiedatum: Vrijdag 23 oktober 2009
 Pakhuus peeters sponsor van fanfare prinsen poule.

(van onze verslaggever)

VORTUM-MULLEM, Het was gisteren een spannende aangelegenheid in het Gemeenschapshuus, immers de sponsor van de fanfare prinsen poule zou bekend gemaakt worden. Niet alleen de fanfare was aanwezig maar ook andere prominenten vortummers waren volop aanwezig. Zo was daar, Herman van Bree (kerkbestuur) Marjan Jakobs (dorpsblad) Petra Broeder ( vz.ut benkske) Marian van Bree ( bestuur plekkers) Toos van Bree (penn. Kvo).
Kwart over 10, was daar dan het grote ogenblik en werd met behulp van een power point presentatie bekend gemaakt dat Pakhuus Peeters komend jaar de sponsor is van het poule spektakel. Maar dat niet alleen, Pakhuus Peeters verbond ook zijn naam aan de prinsen poule die nu verder gaat als:Pakhuus Peeters Prestigeuze Plekkers Prinsen Poule. Oftewel P.P.P.P.P.P. Geert Peeters (directeur van het concern in o.a tuinartikelen) laat in een eerste reactie erg verheugd te zijn; Ik ben jaren geleden zelf prins geweest en ook ons pap is prins geweest. Eén van de mooiste dingen vond ik nog dat iedereen voor het prinsenbal aan het speculeren is wie de nieuwe prins wordt en het is prachtig om alle mensen te horen gissen terwijl je het zelf al weet, hopelijk kan ik het met deze kleine bijdrage versterken.
Het bekend maken van sponsor werd overigens bekend gemaakt door vakkanjer Guus van Bree. Vader Ton was erg trots; “ik had al vroeg in de gaten dat die erg technisch was. Toen hij drie jaar was kocht ik voor zijn verjaardag een doos technisch lego daar stond op 3 tot 5 jaar, maar een uurke later had die het al in elkaar staan. Het jaar daarop heb ik maar een doos gekocht waarop stond: tot 1 jaar, maar die had die nog sneller in elkaar gefrommeld, toen had ik wel zoiets van, die jonge gaat het nog ver schoppen.”

Bij zo'n geweldig evenement hoort natuurlijk ook een degelijk affiche:
 


Bron: Fanfare St. Cornelius

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: