Kertspakkettenactie “Sneeuwbal” alweer voor het 5e jaar

Publicatiedatum: Vrijdag 13 november 2009
Kertspakkettenactie “Sneeuwbal” alweer voor het 5e jaar

Voor het 5e jaar is de vereniging”Sneeuwbal” begonnen met het inzamelen van goederen ten behoeve van kerstpakketten voor alle mensen in de elf kerkdorpen van Boxmeer die een minimaal inkomen hebben. Zij werkt daarbij nauw samen met de afdeling Sociale Zaken van de gemeente.

Onze inzet van de afgelopen jaren is niet onopgemerkt gebleven. Door de carnavalsvereniging “De Geitenbok” zijn wij uitgeroepen tot “Vereniging van het Jaar”. Wij zijn dan ook super gemotiveerd om er dit jaar weer iets moois van te maken. Dat kan alleen met uw hulp.

Evenals in voorgaande jaren hebben bedrijven en winkeliers alweer toegezegd om spullen te leveren. Toch worden meeste pakketten door particulieren aangeleverd. Wij doen dan ook een beroep op u om zelf een leuk pakket samen te stellen met zowel levensmiddelen en lekkernijen als leuke presentjes zoals een spelletje, speelgoed , dvd of kinderboek.
U mag ook een financiële bijdrage geven waarvoor de werkgroep dan weer een pakket kan samenstellen of aanvullen.

De pakketten kunnen na Sinterklaas tot en met 23 december worden afgegeven bij de receptie van cultureel centrum De Weyer in Boxmeer. Wij hopen ook dit jaar zo’n 250 pakketten te kunnen uitreiken op de dag voor Kerst.
Hebt u spullen liggen (food of non-food) die wij in kerstpakketten kunnen stoppen neem dan even contact met ons op om te beoordelen of het geschikt is.
Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij Hilly van Neerven (0485-575807), Adriaan van Rossen (0478-641655) of Hans Bos (0485-575363). Voor een financiéle bijdrage kunt u bellen naar bovenstaande telefoonnummers, maar u kunt ook uw donatie overmaken naar banknummer 140296034 van de Rabobank.
Bij voorbaat dank!

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: