VGTUMULT dankt lokale middenstand!

Publicatiedatum: Donderdag 10 december 2009
Zoals eenieder in Vortum-Mullem wel weet is VGTUMULT op 25 oktober jongstleden, via een spetterend feest echt van start gegaan. Tijdens die bijzonder geslaagde middag is ook de nieuwe huisstijl (logo, kleding) van VGTUMULT gepresenteerd. De reacties waren erg enthousiast. VGTUMULT is nu bezig om de 'laatste hand' aan de kledinglijn te leggen. 1 van de zaken die nog geregeld moet worden en onderhanden werk zijn, is een heuse VGTUMULT-jas. De verwachting is dat we die rond Carnaval kunnen presenteren.

VGTUMULT is er trots op dat we ons in Vortum én bij andere optredens op deze manier kunnen presenteren. Ook daarin is een klein dorpje groot. Dit allemaal had nooit gekund als 'onze moeder' CV DE PLEKKERS én een groot aantal 'vrienden van VGTUMULT' niet bereid zou zijn geweest om ons financieel te steunen. Van CV DE PLEKKERS hebben we een vorstelijke bijdrage gekregen, maar omdat wij onze kledinglijn echt helemaal top wilden maken, hebben we steun gezocht én gevonden bij lokale middenstanders. Langs deze weg willen wij dan ook Patrick Dinnessen, WIWA, Pakhuus Peters, Jartec Staalbouw, Van Mullekom, Giel van Well, Carlos de Bruin, Teun Nabuurs, J&J Bouw, PLUS Verbeeten, Ronnes Transport, Jakobs Loonbedrijf en Cafe Spoorzicht van harte bedanken voor hun spontane steun.

Mochten er nog ondernemers/middenstanders zijn die wij over het hoofd hebben gezien/vergeten zijn, en die toch nog een steentje bij willen dragen aan 'de buitenkant van VGTUMULT', dan kan dat natuurlijk altijd. Op de jas zullen we alle 'vrienden van VGTUMULT' zichtbaar maken. Die jas gaat eind dit jaar naar de drukker, er is dus nog even tijd... Voor het geval dat; meld je dan even bij John Ebben of Hans van der Krabben.

U ziet het, VGTUMULT is er helemaal klaar! Wij hopen dat Vortum nog lang van de kleding én vooral van de muziek van VGTUMULT zal kunnen genieten! Op naar Carnaval 2010. Alaaf!

Bron: VG Tumult

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: