FANFARE ST. CORNELIUS.

Publicatiedatum: Zondag 21 maart 2010
SOLISTENCONCOURS

Op zondag 18 april organiseert fanfare St. Cornelius weer haar jaarlijkse solistenconcours. De deelnemers zullen in de diverse divisie strijden om de felbegeerde wisseltroffee. Ook dit jaar zullen de deelnemers in de diverse divisie door elkaar heen hun optreden laten horen. Op deze manier krijgt u als publiek een gevarieerd programma voorgeschoteld. Nieuw dit jaar is de strijd tussen de diverse muziekgroepen van de fanfare. Zij zullen op een ludieke manier strijden voor de titel "sectie van het jaar". Het solistenconcours wordt gehouden in "'t Gemeenschapshuus" en begint om 11 uur.

EEUWFEEST.

Even het laatste nieuws over het eeuwfeest. Binnenkort gaat de verkoop van de entreekaartjes van de proms van start. De prijs voor deze kaartjes is 5,00 euro. Meer informatie hierover zal binnenkort te vinden zijn opwww.fanfarevortum.nl
Het bestuur heeft het idee gelanceerd om het dorp te gaan versieren tijdens het feestweekend. Hiervoor is een werkgroep in het leven geroepen. De werkgroep bestaat uit inwoners uit de diverse straten en wijken van vortum-mullem. Ook hierover hoort u binnenkort meer. Wat we alwel kunnen vermelden is het volgende. Wij zouden het leuk vinden als heel vortum-mullem van 28 mei t/m 30 mei de vlag uit zal hangen.

WijnPLUSKoken.

Op maandag 22 maart zijn de opnames van het BLOS tv-programma WijnPLUSKoken. Deze keer zal het in het teken staan van het eeuwfeest. Voorzitter Herman v. Bree zal een interview geven en natuurlijk het feestweekend promoten. Het muzikale gedeelte zal worden verzorgt door de slagwerkgroep. Vanaf maandag 29 maart zal de uitzending te zien zijn op BLOSTV.

Palmpasen.

Ook het jeugdorkest zit niet stil. Nadat begin februari het dirigeerstokje is overgenomen door Anneke Romeijn staat het 1e optreden voor de deur. Op zondag 28 maart is het Palmpasen. De mis van deze zondag zal muzikaal worden opgeluisterd door ons jeugdorkest.

Bron: Fanfare St. Cornelius

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: