Koninginnedag 2010

Publicatiedatum: Dinsdag 23 maart 2010

Beste inwoners van Vortum-Mullem,

Koninginnedag valt dit jaar aan het begin van de meivakantie, een prima gelegenheid voor de traditionele viering van Koninginnedag met vertier voor jong & oud. We hopen dat u er allemaal bij wilt en kunt zijn.

PROGRAMMA
9.45 uur Opening door de fanfare met het Wilhelmus op het kerkplein.
Meteen daarna starten de spellen voor de kinderen van 0 t/m groep 3 op ‘t kerkplein en er is een Levend Ganzenbord door het dorp uitgezet voor de kinderen van groep 4 t/m groep 8. Bij slecht weer zijn er uitwijkmogelijkheden beschikbaar.

12.00 uur Op het kerkplein worden door de kinderen feestelijk versierde fietsen geshowd. Na afloop worden overheerlijke snoepzakken aan de kinderen uitgedeeld.

12.30 uur Afsluiting van het ochtendprogramma.

15.00 uur Voor een geweldige fietstocht kunt u vanaf het kerkplein aan een fietspuzzeltocht meedoen door de prachtige omgeving van Vortum-Mullem. Zoals gebruikelijk is er een lange en een korte route met een gezamenlijke rustplek.

17.00 uur De dag wordt afgesloten in het Gemeenschapshuus met hapjes en drankjes. Een locale diskjockey zal ons muzikaal door de middag/avond voeren. Nadien worden de prijzen voor de korte & lange fietstocht uitgereikt.

Een laatste dringende oproep omwille van de veiligheid als u met de fiets komt: graag uw fiets parkeren in de St. Hubertusstraat (achterkant van Gemeenschapshuus) en niet tegen de hekken aan de St. Cornelisstraat.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: