Feestweekend in Vortum-Mullem

Publicatiedatum: Dinsdag 20 april 2010
FEESTEN IN VORTUM-MULLEM.

In het weekend van 28-29-30 mei organiseert fanfare St. Cornelius een gigantisch feest ter ere van haar 100 jarig bestaan.

Op vrijdag 28 mei wordt er een Proms-avond georganiseerd. De fanfare begeleid diverse lokale en regionale artiesten. Deze artiesten zullen diverse nummers ten gehore brengen van o.a. Rob de Nijs, BZN, Guus Meeuwis, Rowwen Heze, de Dijk, Whitin Temptation, Deep Purple, Andrea Bocceli, Tina en Ike Turner en nog veel meer nationale en internationale artiesten. Ook zullen er enkele musicalnummers ten gehore worden gebracht. De Overloonse band "Los Zand" zal de fanfare ook nog eens ondersteunen. Tevens zal de Slagwerkgroep uit Vortum-Mullem voor een verrassend optreden zorgen. Samen met DJ Q-N, die in de dance-scene een grote naam aan het worden is, zal er een nieuwe act op het podium worden gebracht. Ook onze eigen musicalgroep zal voor u optreden. Zij zullen bij enkele nummers de begeleiding voor de artiesten voor rekening nemen en natuurlijk zullen zij ook enkele nummers voor u ten gehore brengen. Voor € 5,00 kunt u getuige zijn van deze avond. De fanfare zal begin mei bij u langskomen zodat u de mogelijkheid heeft om kaartjes voor deze fantastische avond te bemachtigen.

Zaterdagavond 29 mei wordt Vortum-Mullem, Volendam. Niemand minder dan Nick en Simon, Monique Smit, Jan Keizer en George Baker zullen de feesttempel op de kop krijgen. Tussen de optredens van deze giganten zal de top-40 band Commercial Break ook een steentje bijdrage om de sfeer te verhogen. De entree voor deze avond is € 20,00 in de voorverkoop.

Zondag 30 mei wordt geopend met een heilige mis en aansluitend is de brunch. De kosten van deelname aan de brunch bedragen voor personen van 13 jaar en ouder € 12,50 per persoon, kinderen t/m 3 jaar gratis en kinderen van 4 t/m 12 jaar € 5,00 per persoon.
Als u aan de brunch wilt deelnemen, kunt het betreffende bedrag voor 1 mei overmaken op bankrekeningnummer 15.43.04.042 ten name van fanfare St. Cornelius te Vortum-Mullem, o.v.v. naam, aantal personen en leeftijd.
 Uw betaling is dan meteen uw aanmelding.

Het feestweekend wordt georganiseerd in de feesttempel aan de luinbeekweg 2 te Vortum-Mullem.

Voor meer informatie over het feestweekend van fanfare St. Cornelius uit Vortum-Mullem kunt  U terecht op www.fanfarevortum.nl

TOT ZIENS

Bron: Fanfare St. Cornelius

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: