Dit weekend drie dagen toneel

Publicatiedatum: Vrijdag 23 april 2010
De toneelvereniging van dit kleine kerkdorp van Boxmeer brengt opnieuw een komisch toneelstuk op de planken. Of te wel…Waarin een klein dorp groot kan zijn. Versterkt met nieuw lokaal talent, is er afgelopen maanden hard en met veel plezier gerepeteerd. ‘Bonbons in Luxe Verpakking’ is een stuk vol vaart, actie en absurde situatie. We lichten alvast een tipje van de sluier op.

Wanneer geef je iemand een doos luxe bonbons..? Om iets goed te maken..? Of zomaar, als een attentie óf om een gesprek in te leiden? En dan: wie geeft bonbons aan wie..?
Ach, als we elk gebaar op elk moment verkeerd begrijpen, probeer dan eens te verklaren wat wél de bedoeling van zo’n presentje is.
Dus als u nu weet dat er in dit stuk behalve een ‘goed’ echtpaar, een ‘zakenrelatie’, een vriendin, een tuinman (die zich nooit ergens mee bemoeit) en een hulp in de huishouding (die véél helpt) ook nog een (soort van) tante… en haar (onmogelijke) neefje voorkomen,dan begrijpt u dat er zoveel te beleven is, dat dit moeilijk in een paar woorden uit te leggen valt. Dat moet u gewoon zien.
vrijdag generale voor de kinderen basisschool groep 5 t/m 8
Voorstellingen; zaterdag 24 & zondag 25 april a.s.
Aanvang; 20.00 uur in het Gemeenschapshuus
Adres; Sint Cornelisstraat 20 te Vortum-Mullem
Kaartjes; incl. kopje koffie/thee.
Voorverkoop € 7,00 en aan de kassa € 7,50
Voorverkoop via telefoon nummer; 0485-577443

Bron: Toneelvereniging

Geplaatst door: Trudy Hermans

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: