Rubens XL grote maten kledingbeurs

Publicatiedatum: Maandag 19 juli 2010

Lieve Dames met Maatje XXL of meer, Opgelet !!!


Zaterdag 9 Oktober 2010 organiseer ik namens Stichting Speelgoedbank een Rubens Xl grote maten kledingbeurs in VIERLINGSBEEK. Ik ben op zoek naar mensen die hun (te grote/te kleine) Dameskleding maat 44 – 60 willen verkopen. 70 % is voor jou , de verkoper en 30 % is voor de Stichting. Je hoeft er zelf niet te gaan staan, de verkoop doen wij voor jou.

Als je interesse hebt om jouw kleding te verkopen of je kent iemand mail me dan even, dan stuur ik jou per omgaande onze verkoopvoorwaarden ed.

Ik hoop van jou te horen.

Namens de Rubens XL Kledingbeurs en
Stichting Speelgoedbank Toys4U
Ellen Smits
smittys@hetnet.nl

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: