Goede wensen uit Zenderen

Publicatiedatum: Donderdag 23 december 2010
Goede wensen uit Zenderen


Een half jaar na mijn vertrek uit Vortum Mullem Sambeek, en Boxmeer en een inburgerperiode in Zenderen heb ik er wel behoefte aan alle bekende mensen van hieruit hartelijk te groeten en een heel sfeervolle tijd van Kerstmis en jaarwisseling toe te wensen.

Er is weer een jaar (bijna) voorbij.. We vieren heel binnenkort weer Kerstmis.
En daarna Oud en Nieuw! We vieren allemaal iets van vrede, huiselijkheid, verbondenheid, in een sfeer van gelovige bezinning op onze eigen levensweg,.
De manier waarop we dat vieren is waarschijnlijk heel verschillend. Mooie en droevige dingen die we in het afgelopen jaar hebben ervaren..
We willen graag iets beleven van een sfeer die te maken heeft met: je goed voelen in je verhouding tot je eigen levenssituatie, en zeker ook in je verhouding tot andere mensen, dichtbij en veraf..

Zoals de meesten van u weten ben ik na het afscheid in Sambeek en Vortum Mullem verhuisd naar Zenderen. Inmiddels ben ik daar voldoende ingeburgerd om me redelijk goed thuis te voelen.

Ik wens ieder van U fijne, sfeervolle en gelovige Kerstdagen, gevolgd door een heel hoopvolle jaarwisseling en een goed nieuw jaar 2011.
Mag ik daaraan toevoegen de wens dat het nieuwe jaar niet alleen voor ons, maar ook voor de miljoenen mensen die in arme en onveilige gebieden wonen een periode van vrede en welzijn mag aanbreken. Moge het een gezegend jaar worden voor ons allen.
Hartelijk gegroet.

Gerard Oude Hengel, karmeliet

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: